Lauzhimo technika.By.DarkForce
nam man geriau, nes tikrai, taip žaiuriai nėra... aišku dažnai pasiunčia google'inti, bet juk iš tiesų reikia kai kada google pasinaudoti...brain5ide rašė:Geriau ten tikrai nėra. Bet čia irgi nelabai geresnis vaizdas. Na tik niekas čia nepastina exploitų(hehe, prisimeni, GODhack, Proftpd exploitą?).
exploit nesureikšmink, ėmiau kaip pavyzdį tiesiog
man liga ivarysi su tokiom savo uzuominom. Jau senai sakiau kad kai pamatau koki koda nepuolu graust jo kiekvienos eilutes akis isdeges kaip maniakas ir tuo viskas pasakyta. Nereik ir jokiu cheche.brain5ide rašė:Geriau ten tikrai nėra. Bet čia irgi nelabai geresnis vaizdas. Na tik niekas čia nepastina exploitų(hehe, prisimeni, GODhack, Proftpd exploitą?).
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Nu jo Brain' chia tai perdejai savo "juokeliu"GODhack rašė:man liga ivarysi su tokiom savo uzuominom. Jau senai sakiau kad kai pamatau koki koda nepuolu graust jo kiekvienos eilutes akis isdeges kaip maniakas ir tuo viskas pasakyta. Nereik ir jokiu cheche.brain5ide rašė:Geriau ten tikrai nėra. Bet čia irgi nelabai geresnis vaizdas. Na tik niekas čia nepastina exploitų(hehe, prisimeni, GODhack, Proftpd exploitą?).
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
Na skriptas parashytas perl kalba, jai to klausiai. Tad norint ji sukompiliuoti reikia parsipusti Perl Activer.zip paketa.Godfather rašė:Darkforce vienas klausimas tam skriptukui perl kalbos reik?
dr dree,
parser.pl reikia sukurti pachiam, jo ir nebus tavo kompiuterija. Tiesiog sukuri parser.pl ir i ta faila nukopini ta skripta kuris yra duotas 1 puslapije.
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
Darkforce parasyk i emeila-godfather@blog.lt vis del to kila neaiskumu su tavo lauzimo technika.
Ne zhmogau, jai ka nori suzhinoti tai rashyk man,- tiksliau chia. Neturiu ash laiko kiekvienam i emaila rashyneti, tuo labiau jog pagalbos jums reikia,Godfather rašė:Darkforce parasyk i emeila-godfather@blog.lt vis del to kila neaiskumu su tavo lauzimo technika.
tai taip ir turi but, nes lol.txt failas yra tuscias(arba tu neparasiai kad ten ka pakopini) o jei i lol.txt faila pakopini ka reikia, tai tas skriptas tau atrinks normaliai poras login:login ...... ir yrasys i lol1.txt .Godfather rašė:Gerai,tai va...skripta ta
is saugau txt faile keiciu ji i pl tada vydau paziuriu lol 1.txt
tuscia kaip suprast?
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių