Shell sukišimas
Sveiki,
Norėčiau paklausti, kokiu Jūs žinot būdų kaip sukišt shellą į kitą servą ? Na kad ir pvz php-fusion, gerai kada yra PHP prisegimai, bet kada jų nėra turit kokių minčių kaip sukišt ? Na php tai tikriausiai tik nevykeliai leidžia prisegt;]
Norėčiau paklausti, kokiu Jūs žinot būdų kaip sukišt shellą į kitą servą ? Na kad ir pvz php-fusion, gerai kada yra PHP prisegimai, bet kada jų nėra turit kokių minčių kaip sukišt ? Na php tai tikriausiai tik nevykeliai leidžia prisegt;]
Ačiū už pasiųlyma:] bet nereik visko siųlyt kitiem ką pats darai, visų skoniai skirtingi:]Mr.47 rašė:Tada eik paskaityk kokį žurnala, per tv reklamavo nauja "Donaldas ir kiti" atrodofitbag rašė:Na dėja, bet nelabai ka gero pasakei savo postų![]()
Nes aiškiau neįmanoma turbūt nebent visą kokį ebooka tau pakopint
Nevisi tokie protingi kaip tu... :Mr.47 rašė:aš neskaitau bet jei nesupranti ką reiškia brain5ide išverstas PHP pažeidžiamumai paaiškinimas tai tau tik komiksus ir skaityti nebewnt ir jų nesupranti...
1. Jei konors žmogus nesupranta, manai, kad jam toliau tobulėt ir domėtis nebegalima, ir jis turi komiksus skaityt ?
2. Pisk nahuy
Pac pisk, aš komiksų 10 metų neskaitau.
Tiesiog kaip galima nesuprast paprasto "PHP pažeidžiamumai"?
Vien pavadinimas gali dauką pasakyt o jei tu nesupranti tai siūlau pasimt kokį php manualą ir biški pasistudijuot ir jei sakysi kad neturi tokiems dalykams laiko ar tyngi ar pan tai žinok geriau jau tu pisk iš čia n* nao jei žinai nors biški ir manai kad to pakanka ar pan. tai sėkmės studijuojant.....
p.s. su tais komiksais neorėjau įžeist, bet jei žmogus nenori tobulėt tai jau geriau skaito komiksus, gal bus koks lt anekdotų karalius
Vien pavadinimas gali dauką pasakyt o jei tu nesupranti tai siūlau pasimt kokį php manualą ir biški pasistudijuot ir jei sakysi kad neturi tokiems dalykams laiko ar tyngi ar pan tai žinok geriau jau tu pisk iš čia n* nao jei žinai nors biški ir manai kad to pakanka ar pan. tai sėkmės studijuojant.....
p.s. su tais komiksais neorėjau įžeist, bet jei žmogus nenori tobulėt tai jau geriau skaito komiksus, gal bus koks lt anekdotų karalius
I am not hacker, i am onli Mr.47
Debile tu atsiprašant, tai kam aš klausiu jei nenoriu tobulėt? Ieškojau info nete paieškosiu ir dar, ir prašyčiau neaiškint manMr.47 rašė:Pac pisk, aš komiksų 10 metų neskaitau.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių