Tu ish vis geriau nieko neleisk, kol kreivos rankos yra.GeDiXs-S rašė:Niekas nepadeda turbut koks nors softas neleidzia paleisti sio elitekeyloggerio bet jis man neleidzia paleisti ir kitu... Turbut meginsiu ant kito pc !!! Gal tas pades
Keyloger'iai
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
Tegul leidžia, juk jei prisidirbs, tai bus jo problemos ir turės su jomis pats tvarkytis(Format C: tik paskutinis dalykas, kai niekas kitas nebepadeda). Pasėdėsi dieną, dvi, prie neveikiančio PC, bandysi sutvarkyti. Tada kantrybė trūks, persirašysi Windowsus ir kitą kartą pagalvosi prieš darydamas.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Taip yra, tik editorius paprastai buna siustis intike, bet trumpumo delei vadinam ir keyloger editoriu ir keyloger taip pat. Zmogau ismok tik skaityt readme.txt kur prie programos prideta ir viskas bus OK. Be to sitos temos pradzioj gi jau aptarta labai daug. Nesigauna su vienu keylogeriu - yrasai kita.
As del tikrumo irasau tris, viena gal av istrins kitas nesuveiks....
As del tikrumo irasau tris, viena gal av istrins kitas nesuveiks....
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Fsio pasidariau faila
ir mano draugas testavo eina
Tik kaip padryti su image .jpg ir kad rodytu paveiksleli paspauisi ant paveikslelio rodo paveiksleli ir is karto uzkrecia kompa keylogu ir siuncia man i el. pasta. Kaip padaryti >>??? sita dalyka....
Is anksto dekuj...
Is anksto dekuj...
ir kas tau isvis nepatinka brains? Ir pagaliau atprask oftopika varyt nes vel pyksimies. paduchint dar tave brains reiks. 
Tiesiog ziurek cia binderiu tema zodziu ieskok binderio.
Tik bus ne visai tep kaip galvoji failas turi islaikyt vygdoma galune kad butu pajegus infekuoti sistema. Placiau ziurek binderiu temoj.
Tiesiog ziurek cia binderiu tema zodziu ieskok binderio.
Tik bus ne visai tep kaip galvoji failas turi islaikyt vygdoma galune kad butu pajegus infekuoti sistema. Placiau ziurek binderiu temoj.
Paskutinį kartą redagavo GODhack 2006 04 18 20:11, redaguota 1 kartą(us).
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Mane piktina tai, kad kai žmogus buvo pasiųstas skaityti kitas temas, jis pasakė, kad skaitė ir nerado reikiamos info, o čia iškilo lygiai toks pat klausimas į kurį jau buvo atsakyta(ir gal net ne kartą). Čia, kaip C-Webb sakė, floodas.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Na aš visur stengiuosi protingai atsakyti ir nemalti šūdo, kaip pats sakai. Tiesiog atsibosta, kai žmonės ateina vėl ir vėl ir užduoda vis tuos pačius klausimus užuot pasiskaite keliomis temomis žemiau. Gana daug klausmų apie trojanus, keyloggerius ir binderius šiame forume atsakyta, ir beje, tavo, GODhack, dėka.
Bent jau man geriausias keyloggeris kury as visada naudoju tai yra: Ardamax keylogger.
Visus logus jis siuncia i nurodyta meila, pagal nurodyta laika arba failo dydi, yra nerodomas jokiuose procesuose, ira susinaikinimo laikmatis.
Ieskoti: www.google.lt
Visus logus jis siuncia i nurodyta meila, pagal nurodyta laika arba failo dydi, yra nerodomas jokiuose procesuose, ira susinaikinimo laikmatis.
Ieskoti: www.google.lt
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)