Antisecurity.org - Pamastymai apie juos.
Lamer must die
trumpiau sakant Members kaip kad: "...nėra idealios apsaugos" taip ir "Nepagaunamų nebūna" vieną dieną prisižaisi o tą dieną aš gersiu šompana, nes taves nemėgsta pusė LT neto(kita pusė taves dar nežino), kadangi per daug kelies nors esi tik viso labo š... krūva.

trumpiau sakant Members kaip kad: "...nėra idealios apsaugos" taip ir "Nepagaunamų nebūna" vieną dieną prisižaisi o tą dieną aš gersiu šompana, nes taves nemėgsta pusė LT neto(kita pusė taves dar nežino), kadangi per daug kelies nors esi tik viso labo š... krūva.
I am not hacker, i am onli Mr.47
Tokia ta realybė...Mr.47 rašė:Lamer must die![]()

Mokausi ir noriu išmokti
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!
eina * mano vardas mindaugas?:D kokioj telefonu knygoi ziurejai?+Ameno+ rašė:he hezigzag rašė:as ant antisecurity.org sikau ir tapsnojau![]()
normalus forumas nesislepe po uzrasuarba suvede linka http://www.antisecurity.org/register.phpGo home
pamatysimedabar 21 amzius yra toks dalykas icq,skype ir t.t tai kam jum tas foruma?apmaudu ane?, bet registracija uzdaryta
(man idomu nuo kada po ? dedamas ,
jai ten sedi tie patis snukei?![]()
maciau kaip tu sikai ir tapsnojai![]()
e gal nori pilna backup savo >>>>http://www.daemon.hostingas.in
Asmens duomenys
Vardas: Mindaugas
Pavarde: Jurgelevicius
Adresas: Lietuva
E-mail: mhz312@gmail.com
Telefonas: 37069956306
$dbuname = "*****";
$dbpass = "*****";
$dbname = "*****";
nieko tau neprimena ???![]()
manau kad cia kaskas kita mizo ir tapsnojau ant taves
pavarde jurgelevicius? cai tas irgi neblogas
adresas lietuva.hmm as tada valdau visa sali
miestas vilnius?tai geriau pasiimk zemelapi ir truputi aukciau paziurek
ir pamatysiu siaulius.emailas tai pz.kazin ar toks isvisa yra.bet to cia kai registravaus irasiau yahoo emaila kuris yra iki dabar
nr isvisa patyliu.jauciu kokios bobutes uzrasiai
sita ir mano suo padarytu.$dbuname = "*****";
$dbpass = "*****";
$dbname = "*****";
ir ka man cia turi priminti?man idomu jai nebutu php ka tu darytum?
ai dabar netik sikau ir tapsnojau ant antisecurity.org bet ir ant taves.nes tu totalus.....
Pasakysiu tiesiai šviesiai.
Members, ko tu čia rauniesi?
Nenori man nusileisti? Heh...Elgiesi kaip tikras vaikas.
Išvis nulaužinėdamas kitų žmonių forumus, saitus laikai save hakeriu?O gal daugiau nieko ir nesugebi? Žinok susidaro toks įspudis.
Tau gal įdomu kodėl nerasi nei vieno forumo nudefeisnto mano vardu? Nes aš esu 100 kartų kulturingesnis ir protingesnis už tave (Čia kultūros atžvilgiu, jai kas pamanete jog giriuosi.).
Tu tiesiog per anksti sustojai tobulėti, ties forumų laužimais žinok tobulėti yra dar kur.
Tad apie savo patirtį spręsk pats. Ir nebandyk vaidinti kažko vėl nes visi mato čia koks esi nevykelis. Ir 21 metų vyras tokias nesamonęs daro, na tikrai gėdos turėtum.Na nežinau Members gaila man tavęs. Toks jausmas, kad tu su vištos smegenimis esi...Toks skambus skambus barškutis.
Išvados tik tokios: Members ir ten tas lamynas visas yra niekam tikę 0 tobulėjimo 0 kultūros 0 supratimo kas yra Hakeriai ir kas yra Hakinimas. 0 supratimo gyvenime.
Ir dar dėstyk mintis savo suprantamiau, nes kai parašai postą tai kaip 3 metų vaikas...Heh.
Ai...tingiu aš čia daugiau tau aiškinti ką nors, turiu ir svarbesnių darbų.
Išvis nulaužinėdamas kitų žmonių forumus, saitus laikai save hakeriu?O gal daugiau nieko ir nesugebi? Žinok susidaro toks įspudis.
Tau gal įdomu kodėl nerasi nei vieno forumo nudefeisnto mano vardu? Nes aš esu 100 kartų kulturingesnis ir protingesnis už tave (Čia kultūros atžvilgiu, jai kas pamanete jog giriuosi.).
Tu tiesiog per anksti sustojai tobulėti, ties forumų laužimais žinok tobulėti yra dar kur.
Tad apie savo patirtį spręsk pats. Ir nebandyk vaidinti kažko vėl nes visi mato čia koks esi nevykelis. Ir 21 metų vyras tokias nesamonęs daro, na tikrai gėdos turėtum.Na nežinau Members gaila man tavęs. Toks jausmas, kad tu su vištos smegenimis esi...Toks skambus skambus barškutis.
Išvados tik tokios: Members ir ten tas lamynas visas yra niekam tikę 0 tobulėjimo 0 kultūros 0 supratimo kas yra Hakeriai ir kas yra Hakinimas. 0 supratimo gyvenime.
Ir dar dėstyk mintis savo suprantamiau, nes kai parašai postą tai kaip 3 metų vaikas...Heh.
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
Jam 21 metaiDar(k)Force rašė:Pasakysiu tiesiai šviesiai.

Mokausi ir noriu išmokti
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!
Tas tiesa, vieną forumą buvo kažkoks 10 nulaužes su paprastu exploitu bet tai buvo senei, db aš galiu kaip koks antis... defeisint ta foruma, pasimt db ir t.t. + ką čia dar be kalbėti apie domena, bet aš ne antis... aš nedefeisinu be priežasties ir to saito domeno nepardavinėju kaip anties.. lolai..djdreft rašė:emm antisecurity.org tai as nulausiu daba kazkieno foruma taj jau vadinsiuos "HAKERIU"?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Forumus nulauzt gali ir 10 metu vaikas....
I am not hacker, i am onli Mr.47
suvystei, žiek kitą kartą kad į nosi negautum už tokius+Ameno+ rašė:![]()
![]()
nu lopai juodi jus
![]()
visus prigavau![]()
![]()
malu suda o tie lopai taip ir patikejo kad as Members ,oi lopai negaliu luztu
![]()
![]()
![]()
bet gerai cia jus as ,kaip vaikucius suvysciau![]()
![]()
![]()
geras 1:0 mano naudai![]()
![]()

Mokausi ir noriu išmokti
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)