RAT panaudojimo instrukcijos
Na as nesu hakeris todel gal nelabai galiu apie tai sneket, nu bet as tai skaitau kad ne . Hackinimas yra ne ikisti trojana , o butent padaryt taip kad galetum ji ikist isilauzes jau. Ikisti ji ten tam kad kita kart per naujo nereiktu lauztis ir naudoti visokiu exploitu ;] Gaila pats nelabai moku tai daryti kadangi visi exploitai yra su klaidom o programavimo tai tik pradmenis moku ;] o Exploituose klaidos ne tik syntaxes o ir logines ;] O kad ikisi trojana tai ne hackinimas . tai tik paerzinti koki drauga nebent, arba taip for fun .
netcat - jos neaptinka av ir as nzn kodel, bet tai gerai. Nors panda man viena kart aptiko.ZoltaN rašė:O!! Cia jau idomiau , kazkas naujo manO kaip vadinasi tas NC nesutrumpintai? Daba nors zinosiu kaip tie exploitai padaryti
D12 - man atrodo kad tu nieko nezinai.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Nu ir ka tu zinai, D12?
Va zmogus(thief) prase step bys step tutorialo exploitinimo paimk koki remonte exploita ir sukurk nauja tema, parasyk smulkiai kaip ji panaudot. Bus proga parodyt savo zinias.
Bet as beveik esu tikras kad tu tik megsti tusciai girtis.
Va zmogus(thief) prase step bys step tutorialo exploitinimo paimk koki remonte exploita ir sukurk nauja tema, parasyk smulkiai kaip ji panaudot. Bus proga parodyt savo zinias.
Bet as beveik esu tikras kad tu tik megsti tusciai girtis.

Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

as visiskai pritariu tau nes tu d12 kalbi lygiai taip pat kaip mano 8 - metis brolis taigi susidaro toks vaizdas vien nuo sakinio "as tik esu paskaites tutorialu ir kazkiek zinau apie hakinima" biski kelia juoka ;] gal as klystu nzn bet as nemanau kad tu parasytum tutoriala o jei gali tai irodyk ;] Okey atsiprasau kad sutersiau topica gincais ;]
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių