Keyloger'iai
hmm..vat cia ir beda,kad gali ji atpazint antivirusine,bet kiek pamenu auka neturejo jo dar keli men atgal,gal ir dabar neturi,na nebent sena nortona,kuris aisku be update,o tas elite yra nauju keylogeriu rusis?arba tas trojanas ne CIA ,na prieinamas lengvai.siaip pagridas ko man reikia is aukos yra mailo slaptazodziai ir skaipas su msn,juose liejasi reikalinga man info,na dar butu gerai patrint keleta nuotraukyciu is dezes,nesinori ju ten palikt
bet pagrindas man reikia kad aukos skype tekstai eitu ne tik pas auka,bet ir mano monitoriuje
ar tai realu?
Labai realu. Dauguma trojanu, kaip ir CIA turi "real time keiloger" funkcija.
Taip gali matyti uzkresto zmogaus postus realiu laiku.
Be to gali tarkim matyt ka jis parase, bet nubackspeisijo, nes apsigalvojo.
Jei nori matyt abieju bendraujanciu zmoniu postus tada galima pasinaudoti sreenshotais. Kuriuos daro tikrai visi trojanai. minusas tas kad screenshotai sueda nemazai intiko latency ir auka gali pastebet kad kaskas ne to. Bet retas kuris tai susieja su isilauzimu.
Negana to tie kurie vis dar naudojasi IRC save stato i dar nesaugesne padeti kadangi ju pranesimai NESIFRUOJAMI kai isiunciami ir todel juos galima periimti ir perskaityti keliaujancius kaskur pusiaukeleje, tarkim paprasciausia per LAN tinklus ar per proxy serverius. Amziais prisiskaitau meiles pauksteliu chiulbanciu per IRC privatus ir net su telefonu mumeriais ir kita info, kurie nesusimasto, kad tie privatai is tikro yra "rekimas vydury gatves", "susirasinejimas ant klases lentos".
Viena kart kaskas uzejo ir peremiau IRC privata is kompines ziuriu pana savo telefo numeri bachurui parase ir prigrasino tik neskambink. O as paemiau ir paskambinau ir papasakojau kad isilauziau ir matau ka ji ten rasineja.
Taip gali matyti uzkresto zmogaus postus realiu laiku.
Be to gali tarkim matyt ka jis parase, bet nubackspeisijo, nes apsigalvojo.
Jei nori matyt abieju bendraujanciu zmoniu postus tada galima pasinaudoti sreenshotais. Kuriuos daro tikrai visi trojanai. minusas tas kad screenshotai sueda nemazai intiko latency ir auka gali pastebet kad kaskas ne to. Bet retas kuris tai susieja su isilauzimu.
Negana to tie kurie vis dar naudojasi IRC save stato i dar nesaugesne padeti kadangi ju pranesimai NESIFRUOJAMI kai isiunciami ir todel juos galima periimti ir perskaityti keliaujancius kaskur pusiaukeleje, tarkim paprasciausia per LAN tinklus ar per proxy serverius. Amziais prisiskaitau meiles pauksteliu chiulbanciu per IRC privatus ir net su telefonu mumeriais ir kita info, kurie nesusimasto, kad tie privatai is tikro yra "rekimas vydury gatves", "susirasinejimas ant klases lentos".
Viena kart kaskas uzejo ir peremiau IRC privata is kompines ziuriu pana savo telefo numeri bachurui parase ir prigrasino tik neskambink. O as paemiau ir paskambinau ir papasakojau kad isilauziau ir matau ka ji ten rasineja.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

cha cha cha!
super!malacius!o va ta ka tu papasakojai tai stebuklinga..va ko man ir reiktu,cia butu pats tas,galeciau pririnkt tiek,kad poto auka butu ne tik pastatyta i vieta,bet amziams atsoktu fantazija zaist negerus zaidimelius
va dabar reik kazkaip susiorganizuot sita reikaliuka..mmmm..
ka patartum?
Noreciau paklausti. Ar yra koks keylogeris kuris orentuotos grynai i pasirinkta programa ir man siustiu toje programoje suvestus id ir pass? Cia greiciausiai bus kokie atskiri keylogeriai, skirti grynai toms programoms.
Jei taip tai kaip ji patartumet man ieskoti? Tiksliau kaip man surasti ta programa kuri padaro keyloga. Pvz kaip EliteKeyloger.
Jei taip tai kaip ji patartumet man ieskoti? Tiksliau kaip man surasti ta programa kuri padaro keyloga. Pvz kaip EliteKeyloger.
TAIP vienas is keliu nusinifint. Kitas kelias nukreipt viska per proxy. Tarkim kur nors kavinej intiko isivedi vietoj proxy savo namu kompa(suprantama namu kompas turi but suderintas kaip pilnavertis IRC proxy) peasedi 15 minuciu likusiu tipo mirkej ir eini namo. Kitas atsiseda prie to paties kompo isijungia ta pacia mirke ir nei nepakeite nustatymu. Tada visi jo postai linksmai keliauja pirma i mano kompa, o paskui is jo i IRC serva. Suprantama as tuos postus jei labai noriu galiu tada ne tik matyt bet teoriskai net ir pakeist (nors pakeitimo dar nepraktikavau reiktu kada pamegint).zigzag rašė:GODhack gal gali papasakot smulkiau kaip perimi IRC privatu chatus?tipo nusnifini?
Jei reik dar smulkiau ir aiskiau galiu ir smulkiau papasakot.
Tokie patys principai tinka visiems nesifruotiems protokolams.

Neteko apie tokius girdet, bet kartais buna salia keilogeriu passwordu isemimo ir ftp ar http narsykliu funkcija. Zinoma veikia tik jei nustatytas passwordu "prisiminimas" pacioje narsykleje.Dreigons rašė:Noreciau paklausti. Ar yra koks keylogeris kuris orentuotos grynai i pasirinkta programa ir man siustiu toje programoje suvestus id ir pass? Cia greiciausiai bus kokie atskiri keylogeriai, skirti grynai toms programoms.

Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių