Bendras forumas
Sutinku jog suzhinojus daug tas daug prasiplechia i dar daugiau, na zhodzhiu tai pasako vos ne begalo.
Zhiurint kas esi jai turi Kompiuterijos Kultura,
Greit viska ishmoksi..Tiesiog va nereikia tinginiauti ir rashyti tokiu postu per kiek ash ka ishmoksiu...Geriau ta laika panaudotum perl progrmavimo kalbai 
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
Ai visi gudrūs šnekėti taip o tu IMK ir padaryk, nes mane jau "veikia" tokie žmonės, norėčiau ir padaryčiau, šnekėkit ne tariamąją nuosaka o esamoju laiku... O jei negalit ar nemokat tai iš vis tylėkit..._A-KILL_ rašė:na tai kaskaip prastai tau sekas man 2m. uztektu
Mokausi ir noriu išmokti
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!
Jam reiktų 2 metų suprasti kas yra exploitas ir būtų tikras hakeris kaip pavyzdžiui antisecurity.org ;Doxigen rašė:Ai visi gudrūs šnekėti taip o tu IMK ir padaryk, nes mane jau "veikia" tokie žmonės, norėčiau ir padaryčiau, šnekėkit ne tariamąją nuosaka o esamoju laiku... O jei negalit ar nemokat tai iš vis tylėkit..._A-KILL_ rašė:na tai kaskaip prastai tau sekas man 2m. uztektu

Ne bet rimtai tokį šųstrą visoe temose mėto o apie viską tik girdėjęs ir kaip suprantu nebandęs.... o apie darymą ko nors veikimą tai net kalbos nėraŠaras rašė:Jam reiktų 2 metų suprasti kas yra exploitas ir būtų tikras hakeris kaip pavyzdžiui antisecurity.org ;Doxigen rašė:Ai visi gudrūs šnekėti taip o tu IMK ir padaryk, nes mane jau "veikia" tokie žmonės, norėčiau ir padaryčiau, šnekėkit ne tariamąją nuosaka o esamoju laiku... O jei negalit ar nemokat tai iš vis tylėkit..._A-KILL_ rašė:na tai kaskaip prastai tau sekas man 2m. uztektu
Mokausi ir noriu išmokti
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!
Blin, apie hakinimą kalbat, kaip apie darbą. Čia ne darbas, ne profesija ir juo labiau ne hobis. Čia gyvenimas. Hakeriais netampama, jais gimstama. Vien tik žinių neužtenka. Reikia ir savotiško hakerio mąstymo. Būtent apie tai rašo Eric S Raymond. Patartina paskaityti jo knygų. Ir šis video visai ne pro šalį būtų http://www.phreakvids.com/TLC_Hackers_C ... utlaws.avi
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)