Noriu pradėti hakinti
pirma perskaityk viska kas yra hakeriu diskusijoj ce, po to pacios informatikos pradmenis issinagrinek, tada pradek skaityt tutus, bent jau as taip daryciau, o db po truputy kaupiu zines, ir kaip ir jauciasi kad isprusimas sitoj srity dideja :)
You say it's not the real world,
Though it seems so real to me.
Kas puses kas ce parasyta as DAR nesuprantu tai kam man skaitit man reik praktikos tik kolkas dar niekas nepadejo.........pk10 rašė:pirma perskaityk viska kas yra hakeriu diskusijoj ce, po to pacios informatikos pradmenis issinagrinek, tada pradek skaityt tutus, bent jau as taip daryciau, o db po truputy kaupiu zines, ir kaip ir jauciasi kad isprusimas sitoj srity dideja
Hacker? R
E
S
P
E
C
T
jeigu jau taip domiesi saitu hakinimu tai susipazink su saitu kurimu, administravimu, pagrindinem ju programavimo kalbom, pasiskaityk apie inteneto saugumo spragas, as pats sitose srityse visiskai zalias taigi niekuo negaliu padet, ir kai klausi klausk konkreciu dalyku o ne "nuo ko pradet?" nes niekas nezino ko tu konkreciai nori
You say it's not the real world,
Raikinux kada interneta isivedei? bandyk viska pats praktiskai daryti su google pagalba(patarimas i google irasyk "kaip sukurti puslapi" arba "kaip sukurt ftp serveri") pradek nuo visiskai paprastu dalyku , visi nuo to kazkada pradejo , tada jei kokia smulkmena ar taip kas neaisku klausk nes juokingai biski atrodo seip
Tu dar ismok man regis juo praktiskai naudot o kai jau matysi kad praktiskai moki naudotis tai sitie tutorialai jau bus net beveik paciam zinomi tik papildys tavo zinias.
Jo atsimenu kai nortone viska mokejau galima sakyt ir staiga pasirode vindoze. Net nezinojau, kai ten ka tie X ir kvadratukai reiskia, o naujus geimus lost norejau ir ismokau viska greit.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Nu kaip sukurti puslapi as zn nes esu mokinesis HTML...
Bet kaip sukurti FTP serveri dar nezinau tai va per google susiradau ce:
http://www.kompiuterija.lt/cgi-bin/komp ... ?tid=78858
Bet ten parasyta kad reik skambint ineto tiekejam kad jie atblokuotu apsauga kazkas tokio... Gal jus galit man placiau kaip sukurti FTP serveri paaiskint?

Bet kaip sukurti FTP serveri dar nezinau tai va per google susiradau ce:
http://www.kompiuterija.lt/cgi-bin/komp ... ?tid=78858
Bet ten parasyta kad reik skambint ineto tiekejam kad jie atblokuotu apsauga kazkas tokio... Gal jus galit man placiau kaip sukurti FTP serveri paaiskint?
Hacker? R
E
S
P
E
C
T
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių