Edit: konkreciai svaigulis pasidare tas brainas musu.
proftpd <=1.3.0rc3 remote root exploit (0day)
Nu prasom nesvaigt Albertas tikrai ne mano pass, nors as tikrai prijauciu fizikos genijui. Kaip jau minejau dar pries tavo svaigima - anksciau pass nekeiciau nei karto taip, kad tu maziukas svaiguliukas.
Megstantis pasvaigt to ko nera. Pafantazuot pasapnuot viesai. 
Mano pass is tikro: Adolfas.
pokstas.
Mano pass is tikro: Adolfas.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Negaliu nieko atskleist apie savo pass nes akivaizdu kad ji kesinasi bruteforsint. Nors 99% kad tik kaska sapnuoja, bet visgi saugumas gedos nedaro. Ir beto tegu tie mulkiai pagalvoja apie gamezones hostingo islaidas ir puslapio rysio perkrovima pries megindami brutint.
Na jei jau brutinat tai GL ir kantrybes.
Na jei jau brutinat tai GL ir kantrybes.

Neatsakei i klausima: tavo slaptazodis reiksminis zodis ar ne? Juk gali bet kada keist... Man tik seip idomu, kokio tipo slaptazodis zmogaus, nulauzusio 190 sistemu.GODhack rašė:Negaliu nieko atskleist apie savo pass nes akivaizdu kad ji kesinasi bruteforsint. Nors 99% kad tik kaska spanuoja, bet visgi saugumas gedos nedaro. Ir beto tegu tie mulkiai pagalvoja apie gamezones hostingo islaidas ir puslapio rysio perkrovima pries megindami brutint.
Na brai4ide nedemonstruok savo protiniu sutrikimu. Jei buvai prisijuges ko neparasei jokio posto nieko? A? Kodlel nezinai mano pass? as jo nekeiciau ir tai jau sakiau pries tai kaip susvaigai taigi tikrai tuomet man nebuvo argumentacijos meluot? Zodziu pirmadieni nueik i poliklinika ir ten tau pades.

Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)