P.S nukrypom nuo temos
Webdownloaders
Virusas bet kokiu atveju kenkia. Be to, niekas nėra garantuotas, kad paleidžiamas trojanas savo tikrąjam šeimininkui(t.y. jo kūrėjui) neišsiunčia duomenų apie užkrėstą kompiuterį. Taip pat niekas nėra garantuotas, kad pats trojanas neturi backdoor'ų, su kuriais būtų galima valdyti kompiuterį be jokių slapyvardžių.
Galiu iš karto numatyti(apytiksliai) sekantį GODhack postą: "Eik tu daune. Paranoją išsigydyk. Niekas į trojanus backdoorų nededa, kadangi pats trojanas yra backdoor'as. Debile, tu durnesnis už lu."
Galiu iš karto numatyti(apytiksliai) sekantį GODhack postą: "Eik tu daune. Paranoją išsigydyk. Niekas į trojanus backdoorų nededa, kadangi pats trojanas yra backdoor'as. Debile, tu durnesnis už lu."
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Taip tu atspejai mano posta.
Zinai kaip veikia backdoras? zinai kaip veikia ugnesiene gera? Zinai kam reikalinga ugnesiene?
Tuomet suprasi kodel tu teisingai nuspejai mano sekanti posta.
Jei i troj bus idetas kitas troj nereik but genijum kad ji sustabdyt. Reik tik zinot kas yra ugnesiene ir kaip ji veikia.
Ir jei ismsi troj is gausaus saltinio mano parase tai galiu uztikrint kad tokiu nesamoniu nebus.
Tuomet suprasi kodel tu teisingai nuspejai mano sekanti posta.
Jei i troj bus idetas kitas troj nereik but genijum kad ji sustabdyt. Reik tik zinot kas yra ugnesiene ir kaip ji veikia.
Ir jei ismsi troj is gausaus saltinio mano parase tai galiu uztikrint kad tokiu nesamoniu nebus.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

atidziau paskaityk temas mano kur apie backdorus zailiems ir apie cia ir apie bifrost ir jei gerai isigilinsi suprasi.brain5ide rašė:Gal gali mane apšviesti, nes aš nesuprantu, kaip galima sustabdyti trojane esantį backdoor'ą, nesustabdant pačio trojano.
viskas labai paprasta bet reik zinot viska kaip 2*2 matiekoj jei jau uzsiemi tokias dalykais.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)