Is mano saskaitos pavoge $500, padekit!
Del 4 jei byla laimetum tu teismo islaidas apmoketu ta firma kuri pralose.
Kaspeski antihaker tam kad programa butu tariamai labai efektyvi dirbtinai padidina tariamu isilauzimu skaiciu. Pvz jei as i narsykle suvesiu ftp://tavo_ip tavo kaspersis jau is to ismes pranesima kad bandoma laustis. Savaime aisku is kasdienines tinklo veiklos galbut taip "prikuriama" net simtai isilauzimu.
Kaspeski antihaker tam kad programa butu tariamai labai efektyvi dirbtinai padidina tariamu isilauzimu skaiciu. Pvz jei as i narsykle suvesiu ftp://tavo_ip tavo kaspersis jau is to ismes pranesima kad bandoma laustis. Savaime aisku is kasdienines tinklo veiklos galbut taip "prikuriama" net simtai isilauzimu.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Na matai, gerai pagalvojus, labiausiai tiketina butu kad pas mane rastu keyloggeri ir byla pralaimeciau as.GODhack rašė:Del 4 jei byla laimetum tu teismo islaidas apmoketu ta firma kuri pralose.
Naudojau "Visual IP Trace". eGold'as man buvo pasakes is kokio IP lauztasi, bet jis taip pat eina per milijonus proxy.GODhack rašė:Gal gali atskleisti, kokias programas naudojai IP susekimui, jeigu e-gold Tau nedavė jokių duomenų? Tiesiog aš dar apie tokias programas neesu girdėjęs.
Tu net neįsivaizduoji kaip aš tai norėjau padaryt, net neįsivaizduoji... Tik gaila, kad taip lengvai jo nesurasi. Dabar taip tokių hakerių nekenčiu..., juk taip elgtis gali tik visiškai sąžinės neturintis žmogus...XeroXas rašė:Manau jai man pavogtu 500$ ir suzinociau vagio IP tai per ineto tiekeja suzinociau kas tas tamsta ir jau taip galva suspardyciau kad vajej vajej![]()
Is tikruju karta pusiau atsitiktinai jau buvau beveik patvarkes kaskieno saskaita, bet pagalvojau ai gal nereik ir nelieciau nei cento. Nuo to laiko i banku acc net neziuriu jei ir yra proga. Vogt negrazu. 

Na nemanau kad AntiHacker specialiai didina isilauzimu skaiciu (aisku gal ir buna keli atvejai, bet vistiek man atrodo kad dauguma isilauzimu yra tikri). Bent jau as kai bandziau ivedinest i narsykle savo IP, tai nieko ji nepastebejo. Bandziau susekinet visus tuos isilauzinejimus, ir pasirode kad (grubiai): 80% is Kinijos, 10% is Amerikos, 10% is Europos. Aisku visi jie eina per 10-15 proxy, bet galutinis nustatomas minetose salyse. PS. Buvo ir isilauzimu is Lietuvos.GODhack rašė:Kaspeski antihaker tam kad programa butu tariamai labai efektyvi dirbtinai padidina tariamu isilauzimu skaiciu. Pvz jei as i narsykle suvesiu ftp://tavo_ip tavo kaspersis jau is to ismes pranesima kad bandoma laustis. Savaime aisku is kasdienines tinklo veiklos galbut taip "prikuriama" net simtai isilauzimu.
Ip reik vest ne is savo kompo, o is kito. jei turi du kompus online pamegink ir pamatysi, arba paprasyk draugo per mesengeri. nors tuo kasperskiu nesinaudoju ir nesinaudojau, bet visvien manau kad tas bajeris su ip i narsykle gausis.
Kad proxy siulas kaskur uzsibaigia nieko nereiskia. niekuomet 100% negalima tvirtinti kad va cia yra proxy o va cia tikras useris. Tai pagrindine priezastis kodel LABAI mazai lauzeju sedi kalejime.
Kad proxy siulas kaskur uzsibaigia nieko nereiskia. niekuomet 100% negalima tvirtinti kad va cia yra proxy o va cia tikras useris. Tai pagrindine priezastis kodel LABAI mazai lauzeju sedi kalejime.

Ar aš bent žodeliu užsiminiau, kad tie duomenys tikri? Aš tik pasakiau ką rodo programa, bei savo nuomonę (kurią maniau, kad forumuose reikšti galima laisvai, pasirodo klydau...). Jei dar ką nors įžeidžiau, ateidamas į šį forumą, atsiprašau.brain5ide rašė:OMG, turim geniju pas mus. Jis moka nustatyti puolanciojo IP adresa netgi jeigu tas eina per keliolika proxiu. Administratoriaus svajone, o cia, bliamba - dizaineris.
Domaso, tu prasai pagalbos, bet nenori, kad tau zmones padetu, tu kaip ir GodHack pats gudriausias ir pats bandai savo budais kazka ishspresti.
Ir tavo sprendimas buvo paleisti pinga ir paziureti per kokius routerius tavo icmp packet dasigaus iki to IP, poto nusprendei, kad jus esate susijunge tiesiogiai, o routeriai ne routeriai, o proksiai.
Jei tau dave zmogaus pavogusio tavo pinigus IP tai tu turejai paziureti kokiam interneto tiekejui priklauso IP blokas su tuo IP ir parasyti jiems e-mail, kad tokia diena tokia valanda tokia minute tas IP apvoge tave ir ka tau daryti, pagal tos ar anos shalies istatymus, kad vagis grazintu pinigus.
Blogiausiu atveju jie parasytu , kad kompiuteris su tuo IP tik teikia kazkoki servisa ir butent tuo laiku tuo servisu naudojosi zmogus prisijunges is tokio ar anokio IP.
Ir tavo sprendimas buvo paleisti pinga ir paziureti per kokius routerius tavo icmp packet dasigaus iki to IP, poto nusprendei, kad jus esate susijunge tiesiogiai, o routeriai ne routeriai, o proksiai.
Jei tau dave zmogaus pavogusio tavo pinigus IP tai tu turejai paziureti kokiam interneto tiekejui priklauso IP blokas su tuo IP ir parasyti jiems e-mail, kad tokia diena tokia valanda tokia minute tas IP apvoge tave ir ka tau daryti, pagal tos ar anos shalies istatymus, kad vagis grazintu pinigus.
Blogiausiu atveju jie parasytu , kad kompiuteris su tuo IP tik teikia kazkoki servisa ir butent tuo laiku tuo servisu naudojosi zmogus prisijunges is tokio ar anokio IP.
As ir atejau i sita foruma ieskoti pagalbos, aisku ir pats bandziau dometis kiek galejau.
Atsinaujinau ta susekinejimo programa ir dabar bandziau susekt jo IP, bent jau dabar ji rodo kad galutinis IP - Lietuvoj, Telekomo tinkle. Parasiau jiems laiska. Stai jo IP: XX.XXX.XXX.XXX, jei kas gali, prasau pasidomekit gal jus rasit geresnes, patikimesnes info nei ta programa. Visgi manau kad jus situos dalykus gerai ismanot.
Atsinaujinau ta susekinejimo programa ir dabar bandziau susekt jo IP, bent jau dabar ji rodo kad galutinis IP - Lietuvoj, Telekomo tinkle. Parasiau jiems laiska. Stai jo IP: XX.XXX.XXX.XXX, jei kas gali, prasau pasidomekit gal jus rasit geresnes, patikimesnes info nei ta programa. Visgi manau kad jus situos dalykus gerai ismanot.
Paskutinį kartą redagavo Domaso 2006 04 30 14:16, redaguota 1 kartą(us).
Labai gerai kad zmogus imasi pats spresti nes tokioj situacijoj jam vargu ar galima labai smarkiai kuo nors padet.
Ka sake unixgirl tai pades nebent tuo atveju jei isilauzelis buvo paskutinis mulkis ir lauze is savo pacio namu intiko saskaitos vygdydamas operacijas. As net zaidimu Klansita kai defensinu taip nesielgiu, nes dar paskui su kokiu kauteristu reiks eit mustis, taip nesielgia net patys kvailiausi skriptvaikiai.
Negana to Tas IP nieko nereiskia bet kuris PC gali buti panaudotas kaip proxy. net ir be admino zinios.
Ka sake unixgirl tai pades nebent tuo atveju jei isilauzelis buvo paskutinis mulkis ir lauze is savo pacio namu intiko saskaitos vygdydamas operacijas. As net zaidimu Klansita kai defensinu taip nesielgiu, nes dar paskui su kokiu kauteristu reiks eit mustis, taip nesielgia net patys kvailiausi skriptvaikiai.
Negana to Tas IP nieko nereiskia bet kuris PC gali buti panaudotas kaip proxy. net ir be admino zinios.

Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)