Bendras forumas
Su mano IPT irgi buvo kažkas panašaus. Čia mūsų kabelinė televizija ir jos FTP serveris. Aš pasižaidžiau su operacinėmis sistemomis:
Windows - greitis 200-300kb/s
GNU/Linux - greitis 300-400kb/s
GNU/Linux ir per ji su wine suemuliuojame TotalCommanderi. Greitis apie 1MB/s
Windows - greitis 200-300kb/s
GNU/Linux - greitis 300-400kb/s
GNU/Linux ir per ji su wine suemuliuojame TotalCommanderi. Greitis apie 1MB/s
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
IDOMYBES:
Expermentiniai tyrimai parode kad Windows OS svieziai instaliavus ir prijungus prie interneto vidutiniskai po 4 minuciu ji tampa nuhakinta pirmaji karta. T.y. kaskas igija priejima prie visu bylu ir/arba didesni ar mazesni nuotolini sistemos valdyma.
Sitie skaiciai vaizdziai iliustruoja tai kas vadinama "Windows security".
Expermentiniai tyrimai parode kad Windows OS svieziai instaliavus ir prijungus prie interneto vidutiniskai po 4 minuciu ji tampa nuhakinta pirmaji karta. T.y. kaskas igija priejima prie visu bylu ir/arba didesni ar mazesni nuotolini sistemos valdyma.
Sitie skaiciai vaizdziai iliustruoja tai kas vadinama "Windows security".
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Jeigu kada uzeisit i toki http://darkdevelopments.com/ ir kampe rasit tarp 10 top chalenger beateriu kaskoki GODhack tai ten as jei ka.

Tai vat kaip nieko niekam nepakenkes kaska nuhakijau siandien.
Blyn liko pora crakijimo misiju ir davyciau saito adminus, o krekeris is manes nekoks.

Tai vat kaip nieko niekam nepakenkes kaska nuhakijau siandien.
Blyn liko pora crakijimo misiju ir davyciau saito adminus, o krekeris is manes nekoks.

www.bright-shadows.net geriau ir įdomiau ant chellenges hakint 

Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
Pas situs amziai kas nors is vis neveik, bet va katik paziurejau lygtais jau sutvarkyta is pagrindu. Arba kas kai nuhakija tai visa saita defeisina poto. Bet visvien kitakart butinai ir situ apsiimsiu kiek jau pasiziurejau ten irgi tikrai neblogi svarbu kad butu bent kiek sunkiau uz tuos lamiskus "trytohack".

Na taipGODhack rašė:Pas situs amziai kas nors is vis neveik, bet va katik paziurejau lygtais jau sutvarkyta is pagrindu. Arba kas kai nuhakija tai visa saita defeisina poto. Bet visvien kitakart butinai ir situ apsiimsiu kiek jau pasiziurejau ten irgi tikrai neblogi svarbu kad butu bent kiek sunkiau uz tuos lamiskus "trytohack".

Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
Tas puslapis tai legendinis istikro kaskoks bicas susinervijo, kad kaskotai neperejo ir nuhakijo pati serveri .
Uztat dabar ir yra tas raudonas uzrasas ant homepago. Seniau jam uz ta nuhakijima buvo surinkti taskai padvigubinti ir eme jis 1 vieta.

Uztat dabar ir yra tas raudonas uzrasas ant homepago. Seniau jam uz ta nuhakijima buvo surinkti taskai padvigubinti ir eme jis 1 vieta.

Sveiki aš kaip matot esu dar naujokas, bet man reikalinga jūsų pagalba, reikia nulaužti vieno kenkėjo forumą ir reikalingas priėjimo kodas į ši forumąį, o forumas toksai http://mistrale.tinkle.lt/
Taigi jei galit, jei nesunku, padėkit man naujokui, labai reikia man tapti šio forumo adminu ir pamokyti kai ką
Taigi jei galit, jei nesunku, padėkit man naujokui, labai reikia man tapti šio forumo adminu ir pamokyti kai ką
sql injection exploit paleisk ir vsio ,ai nepaziurejau kokia forumo versijanerux rašė:Sveiki aš kaip matot esu dar naujokas, bet man reikalinga jūsų pagalba, reikia nulaužti vieno kenkėjo forumą ir reikalingas priėjimo kodas į ši forumąį, o forumas toksai http://mistrale.tinkle.lt/

Ne nu aš daugiau jam nieko nepasakosiu,bet vistiek jis dar nieko nesugebes.pasileisti.ZED_ rašė:darkforce manyciau nederetu labai dauk pasakoti naujokui kurio niekas dar nepzysta,nes ka gali zinoti pries ka dar gai panaudoti tai

Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių