Atviri portai
Nu as pasakiau kad man nepatinka. Zinok kulturingi zmones moka pasiklausyt ir kitu nuomones, ne vien faktu. Jei kada nuspresi truputi kulturos igaut tai to turetum pasimokint beveik pirmiausia. 
Ir dar kaip supratau be manes nieks is dalyviu itin aktyviu portscaneriu nenaudoja, na viskas suprantama tai nelegitimu, bet reik labiau atkreipt demesi i sita fakta labiau cia, nei i megejiska meginima nmapui pritaikyt grafine aplinka.
Ir dar kaip supratau be manes nieks is dalyviu itin aktyviu portscaneriu nenaudoja, na viskas suprantama tai nelegitimu, bet reik labiau atkreipt demesi i sita fakta labiau cia, nei i megejiska meginima nmapui pritaikyt grafine aplinka.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Mes snekam apie windows. nes mes lyginam nmap su superscan3. Tai gal nepradekim lygint windows su kitom OS ka?
Cia ta apie pagalvojima reiktu mergytei pritaikyt, o ne man. As jau net numaciau tavo posta kuri tu parasei ir sita posta ta berasydamas. jusu proto knisimai labai nuspejami, neisradingi ir remiasi i ta pacia taktika isplest tema iki begalybes ir quotint kiekviena zodi teigiant priesingai ir laukiant mano yrodymu, nors patys suvokiat kad as fiziskai kiekvieno savo zodzio nepajegus irodinet ir galiausiai paskelbiant kad as nusisneku nes ataskinedamas i jusu klausimus neprirasiau pilno ekrano 8 fonte, ko jei ir prirasyciau visvien neskaitytumet.
Cia ta apie pagalvojima reiktu mergytei pritaikyt, o ne man. As jau net numaciau tavo posta kuri tu parasei ir sita posta ta berasydamas. jusu proto knisimai labai nuspejami, neisradingi ir remiasi i ta pacia taktika isplest tema iki begalybes ir quotint kiekviena zodi teigiant priesingai ir laukiant mano yrodymu, nors patys suvokiat kad as fiziskai kiekvieno savo zodzio nepajegus irodinet ir galiausiai paskelbiant kad as nusisneku nes ataskinedamas i jusu klausimus neprirasiau pilno ekrano 8 fonte, ko jei ir prirasyciau visvien neskaitytumet.

http://nmapwin.sourceforge.net/

Kokia dabar nesamone sugalvosi? Kad SuperScan 3 updatinamas, o nmapWin ne?

Kokia dabar nesamone sugalvosi? Kad SuperScan 3 updatinamas, o nmapWin ne?
Sita ka cia rodai nera oficialiam nmap pasisiuntime ir yra tik megejiska kuryba.
Jei ne vien per google paveiksliuku ieskotum tai zinotum kad puse funkciju ten neveik.
buvau susizavejes labai ir parsisiuntes. Ta pacia diena teko istrint.
Jei ne vien per google paveiksliuku ieskotum tai zinotum kad puse funkciju ten neveik.

Na jei teisybe kalba tik lameriai tai tada tu teisus.brain5ide rašė:Nevaidink nuskriausto. Visuose tavo postuose kas antras sakinys buna apie tai, koks as, arba lu, arba unixgirl, lameris, nevisprotis, debilas, idiotas. Atleisk, bet taip kalba tik lameriai.

Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)

[/img]