tu skaitei pirma posta ?Godfather rašė:rand ka tokio reik yrasyt i lol1,txt?tu rasiai "pakopini ka reikia"
Lauzhimo technika.By.DarkForce
Lopas as esu
nesigauna man.nu bnadysiu paaiskint-nueinu as tam prima puslapi nusikopnu ta info i txt.po to skripta susikuriu ir perdvadinu pl atsiranda lol1.txt jis tuscias kokia informacija ikelt ta pirmo failo info?pacioj pradzioj \kur buvo ar kaip gali taip nuosekliau paaiskint tau iseina tas budas?
man neiseina su tuo scriptu parsisunciu tuos kodus ir savinu i lol.txt susikuriu nauja wordpad ir pervadinu ji perl.pl i ji nupastinu scripta :
#!/usr/bin/perl
open(D,'<lol.txt');
open(R,'>lol1.txt');
while (<D>) {
($vardas,$koduotas,$uid,$gid,$cos,$home,$shell)=split(/:/);
print R "$vardas:$vardas\n";
}
close(D);
close(R);
tada save padarau
uzdarau faila ir nieko nera tik tas pac lol.txt failas
pasakykit man kokias klaidas darau nors padariau viska tai kaip buvo parasyta
#!/usr/bin/perl
open(D,'<lol.txt');
open(R,'>lol1.txt');
while (<D>) {
}
close(D);
close(R);
tada save padarau
uzdarau faila ir nieko nera tik tas pac lol.txt failas
Ta skripta nukopinkit i parser.pl sukure, o i lol.txt nukopinkit etc/passwd byla kuria gausit po atakosdr dree rašė:man neiseina su tuo scriptu parsisunciu tuos kodus ir savinu i lol.txt susikuriu nauja wordpad ir pervadinu ji perl.pl i ji nupastinu scripta :
#!/usr/bin/perl
open(D,'<lol.txt');
open(R,'>lol1.txt');
while (<D>) {
}
close(D);
close(R);
tada save padarau
uzdarau faila ir nieko nera tik tas pac lol.txt failaspasakykit man kokias klaidas darau nors padariau viska tai kaip buvo parasyta
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
nu ta pati padarau ir nieko ;/Dar(k)Force rašė:Ta skripta nukopinkit i parser.pl sukure, o i lol.txt nukopinkit etc/passwd byla kuria gausit po atakosdr dree rašė:man neiseina su tuo scriptu parsisunciu tuos kodus ir savinu i lol.txt susikuriu nauja wordpad ir pervadinu ji perl.pl i ji nupastinu scripta :
#!/usr/bin/perl
open(D,'<lol.txt');
open(R,'>lol1.txt');
while (<D>) {
}
close(D);
close(R);
tada save padarau
uzdarau faila ir nieko nera tik tas pac lol.txt failaspasakykit man kokias klaidas darau nors padariau viska tai kaip buvo parasyta
Negali buti, vadinasi kazhka blogai darai, o buvai pazhiurejas C:\ diske nesusikuria lol1.txt failas?dr dree rašė:nu ta pati padarau ir nieko ;/Dar(k)Force rašė:Ta skripta nukopinkit i parser.pl sukure, o i lol.txt nukopinkit etc/passwd byla kuria gausit po atakosdr dree rašė:man neiseina su tuo scriptu parsisunciu tuos kodus ir savinu i lol.txt susikuriu nauja wordpad ir pervadinu ji perl.pl i ji nupastinu scripta :
#!/usr/bin/perl
open(D,'<lol.txt');
open(R,'>lol1.txt');
while (<D>) {
}
close(D);
close(R);
tada save padarau
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
Ka tu ten brutinti nori? Jai ftp games.lt tai atsisiunti word listus, galimus vartotoju vardus ir viskas - Bet kaip GODhack sake brutinimas realesnis tik filmuose.Godfather rašė:Gerai,gerai tarkim nori combo list ataka padaryt games.lt kaip pildosi ta lentele?kur suvest reik ip ir pan.kaip gal kazkos pwd faila su kitu zmoniu useriais padaryt ka nors kitai svetainei?
as viska taip ir darauDar(k)Force rašė:Negali buti, vadinasi kazhka blogai darai, o buvai pazhiurejas C:\ diske nesusikuria lol1.txt failas?dr dree rašė:nu ta pati padarau ir nieko ;/Dar(k)Force rašė:Ta skripta nukopinkit i parser.pl sukure, o i lol.txt nukopinkit etc/passwd byla kuria gausit po atakos
trumpiau sakant dar karta paaiskinu kaip as darau
parsisiunciu ta pwd uzseivinu ji C:\ diske i lol.txt (note pad) toliau sukuriu kita textini faila ir pervadinu ji ne parser.txt o parser.pl ijeinu i ji papastinu ta perl skriptuka spaudziu X knopke raso ar nori kad issaugotu spaudziu ok ir nieko lol1.txt neatsiranda
Na aishkinu dar syki, pas tave turi buti suinstalintas perl activer, tam kad tavo mashinoje veiktu Perl.
Tapa ../etc/passwd bylos turini patalpini i lol.txt , tada sukuri parser.pl zhiurek kad nebutu taip lol.pl.txt , reikia palikti viena prievardi .pl
I ta parser.pl nukopibni skripta, visus failus parser.pl ir lol.txt laikai C:\diske
Darai taip.
run>cmd> cd\ <enter> rashai Perl\bin\perl.exe C:\parser.pl <enter>
Eini i C:\ diska ir pasiiemi lol1.txt
Nzn jai nesigauna kazhka tu blogai darai ash jau koki 5 syki aishkinu.
Tapa ../etc/passwd bylos turini patalpini i lol.txt , tada sukuri parser.pl zhiurek kad nebutu taip lol.pl.txt , reikia palikti viena prievardi .pl
I ta parser.pl nukopibni skripta, visus failus parser.pl ir lol.txt laikai C:\diske
Darai taip.
run>cmd> cd\ <enter> rashai Perl\bin\perl.exe C:\parser.pl <enter>
Eini i C:\ diska ir pasiiemi lol1.txt
Nzn jai nesigauna kazhka tu blogai darai ash jau koki 5 syki aishkinu.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)