TRY2HACK - testas hakeriui

Hakeriai dalinkitės patirtimi
Skelbti atsakymą
Žinutė
Autorius
Vartotojo avataras
_zaxtux_
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis
Pranešimai: 27
Užsiregistravo: 2007 03 07 14:14

#106 Standartinė _zaxtux_ » 2007 03 09 18:50

nu gal as ir lama bet vistiek ir su firefox nieko neradau

Kodas: Pasirinkti visus

<html>
<link href="../../pics/stilius.css" rel=stylesheet>
<head>
<title>::[ Bandyk nulaužti ]::</title>
<META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOINDEX, NOFOLLOW">
</head>

<body>
<p>
  <h1 align=center>.::[ Bandyk nulaužti ]::.</h1>
</p>
<table border=0 cellpadding="0" cellspacing="0" width=100%><tr><td width=52 valign=top><img src=../../pics/sun.gif width=52 height=52><td witdh=* valign=top><img src=../../pics/logo.gif height=52 width=100%></table>

<table border=0 width=60% align=center valign-top cellpadding=0 cellspacing=0>
  <tr>
    <td width=25% align=center>[<a href=../news.php>NAUJIENOS</a>]
    <td width=25% align=center>[<a href=../apie.php>APIE</a>]
    <td width=25% align=center>[<a href=../guest.php>GB</a>]
    <td width=* align=center>-[PRADĖTI]-
  </tr>
  <tr><td height=50>&nbsp;</tr>

  <tr>
    <td colspan=4><h1>LYGIS: 1-as</h1></td></tr>
  <tr><td height=30>&nbsp;</tr>

    <script language="JavaScript">
      function Try(slp) {
        if (slp == "l4m3r15") {
          alert("Puiku! Varom i antra lygi...");
          location.href = "level2-room.htm";
        }
        else {
            alert("Slaptazodis klaidingas. Prasome eiti is cia...");
            location.href = "about:blank";
        }
      }
    </script>

  <tr>
    <td colspan=3>Įveskite slaptažodį norėdami tęsti:<br><br>

  </tr>
  <tr>
    <td colspan=3>
<!-- content -->
   <form name="testi"><table border=0><tr><td align=right>Slaptažodis:<td><input type="password" name="pass" size="20"><tr><td><td><input type="reset" value="T&#281sti" onclick="Try(testi.pass.value)"></table></form>
<!-- end content -->
    </td>
  </tr>
</table>

<script src="http://www.google-analytics.com/urchin.js" type="text/javascript">
</script>
<script type="text/javascript">
_uacct = "UA-662447-1";
urchinTracker();
</script>

</body>
</html>

Vartotojo avataras
_zaxtux_
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis
Pranešimai: 27
Užsiregistravo: 2007 03 07 14:14

#107 Standartinė _zaxtux_ » 2007 03 09 18:55

sory jau radau

o kaip perei kai negali naudot desinio ir reik user name

P.S. tikiuosi neuzknisau klausinedamas :D

Vartotojo avataras
Šaras
mega dalyvis
mega dalyvis
Pranešimai: 965
Užsiregistravo: 2005 06 28 12:54
Miestas: Kedainiai

#108 Standartinė Šaras » 2007 03 09 19:11

_zaxtux_ rašė:sory jau radau

o kaip perei kai negali naudot desinio ir reik user name

P.S. tikiuosi neuzknisau klausinedamas :D
Užknisai ;]
Daugiau neatsakinėsiu. Naudoji IE tiesa? Tai atsisiųsk firefos, jis apeina tuos negalima spausti visus.
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
_zaxtux_
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis
Pranešimai: 27
Užsiregistravo: 2007 03 07 14:14

#109 Standartinė _zaxtux_ » 2007 03 09 19:19

ne ie jau seniai nenaudoju bet ir su firefok ta meta

Vartotojo avataras
ejmikase
naujokas
naujokas
Pranešimai: 10
Užsiregistravo: 2007 03 17 12:59
Miestas: vln

#110 Standartinė ejmikase » 2007 03 17 15:59

ash esu aisq anksciau zaides sita ir perejau iki 5lvl paskui pakibau
dabar nieko neprisimenu, bet pirma lygi dabar prisijunges perejau greiciau nei per 5s 8) :lol: naudojau opera ir zmogau jei negali su kitais pabandyk su ja... per viev script paskaityk tuose skriptuose nepatingek :wink: ten labai aiskiai parashyta :idea:
kai uzaugsiu... busiu hakeris :D

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)