as nulauztas :cry:
-
mindaugas'
- įtakingas

blemba kazkas mane nulauze ir net remote asistence buvo padares ir kazkaip is mano user padare kad neina vest i command prompt ir dar atjunge task manager ka man daryt?
Del task manager grieciausia raso eilute tipo This shit was disabled by administrator
ar kazkas tokio, jei taip eini start-->run--> ir ipastini shi coda
2.budas siusk amerikonu reg faila
is cia http://windowsxp.mvps.org/reg/EnableTM.reg o ka toliau nzn ka daryt nes pats tokio situacijos nesu atsidures...
2.del command promt..
eini start-->run--> pastini
3.Galimas dalykas jog bus disablintas reg editas tj va start-->run--> rasai
Kodas: Pasirinkti visus
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f 2.del command promt..
eini start-->run--> pastini
REG add HKCU\Software\Policies\Microsoft\Windows\System /v DisableCMD /t REG_DWORD /d 0 /f 3.Galimas dalykas jog bus disablintas reg editas tj va start-->run--> rasai
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f Re: as nulauztas :cry:
Jai jau nezhinai ka daryt ishjunk kompiuterimindaugas' rašė:blemba kazkas mane nulauze ir net remote asistence buvo padares ir kazkaip is mano user padare kad neina vest i command prompt ir dar atjunge task manager ka man daryt?
Ne o jai rimchiau megink daryti ta ka sake SwaDDie
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
-
mindaugas'
- įtakingas

ka daryti o paimk ir skaityk mano posta tol kol suprasi kaip atstatyt reg edit priejima vsio..Nesupratai skaityk dar ir dar ir dar ir dar ir dar kol suprasi o jei po 100 kartu nesuprasi vistiek, tj paimk tinklo laida ir ji nukirpk , vsio...mindaugas' rašė:labai aciu viska susitvarkiau labai dekoju okaip regedit kad veiktu per run ka daryt?
-
mindaugas'
- įtakingas

Niekas ten pas tave nebande isilazhti.Man kazhkada buvo tokia paranoja.mindaugas' rašė:oi neisiskaiciau dabar matau nusisnekejau, per siandien jau 5000 kartu bandyta isilauzt, nes taip rodo zone alarm security suite kazkas manes nemegsta![]()
![]()
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
Taip , isirasius zone alarm firewallas sukasi kaip pamises ir tie skaiciukai kas minute po 1000 prisisuka..Atsimenu ir man buvo tokia paranojo o kas jeigu.. lia lialiDar(k)Force rašė:Niekas ten pas tave nebande isilazhti.Man kazhkada buvo tokia paranoja.mindaugas' rašė:oi neisiskaiciau dabar matau nusisnekejau, per siandien jau 5000 kartu bandyta isilauzt, nes taip rodo zone alarm security suite kazkas manes nemegsta![]()
![]()
-
mindaugas'
- įtakingas

Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių