Snifing

Hakeriai dalinkitės patirtimi
Skelbti atsakymą
Žinutė
Autorius
nemiga
Snifing

#1 Standartinė nemiga » 2007 03 13 14:10

jieshkau zmoniu gerai nusimananciu sniferig srityje.
Noreciau kad man padetumet keleta dalyku (jei ne per daug prashau)

1. kaip pagauti reikiama paketa ? arba kaip ji ishfiltruoti (siunciami paketai , portai zinomi laikas zinomas +/-)
2. kaip paketa pagrobti ? (neleisti paketui keliauti toliau o palikti pas save)
3. Kaip sukeisti paketus ? vietoi to kuris turetu ishkeliauti ishsiusti savo paketa.
4. per ka arba su kuom editinti paketus ?
5. kokius snuferius patartumet naudoti o gal yra tokie kurie jau turi tokias funkcijas ?

brain5ide
profesionalas
profesionalas

#2 Standartinė brain5ide » 2007 03 13 19:21

Visų pirma priklauso nuo to, kokius paketus nori siųsti/sniffinti/pakeisti ir taip toliau. Siųlau pirma bent minimaliai išsiaiškinti, kaip duomenys siunčiami tinklu(OSI lygmenys, TCP/IP, UDP, ICMP, ARP). Tuomet šiek tiek suprasi, ką reikia daryti tavo atveju. O vienas iš mano bandytų įrankių Windows platformoje yra Cain & Abel. Ten toks all-in-one įrankis, kuris išgaudo ir HTTP ir pašto ir FTP ir daug kitų slaptažodžių, jeigu aišku atakuojamasis yra lokaliame tinkle. Taigi sėkmės studijuojant ir naudojant.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.

nemiga

#3 Standartinė nemiga » 2007 03 14 10:18

Naudojamas UDP, puolamasis esu ash pats !
Situacija ish mano kompo keliauja paketai i serveri , man reikia ish mano kompo iseinancius paketus pagauti ir ju vietoje ishsiusti savo paketus (sakykim kompas siuncia serveriui (101) su softu ash pagaunu paketa ir vietoi jo siunciu (010). Arba tiesiog nusiusti i serveri paketa su (010)
Sniferis man reikalingas pagauti reikiama paketa kuri veliau siusiu .\(t.y. pagauti tikslu paketa (010).

brain5ide
profesionalas
profesionalas

#4 Standartinė brain5ide » 2007 03 14 15:24

UDP spoofingas yra viena iš netwox galimybių
http://www.laurentconstantin.com/en/netw/netwox/
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)