Bendras forumas

Hakeriai dalinkitės patirtimi
Skelbti atsakymą
Žinutė
Autorius
Vartotojo avataras
mrg
garbės narys
garbės narys
Pranešimai: 229
Užsiregistravo: 2006 02 07 20:14

#316 Standartinė mrg » 2007 01 09 13:57

Jau tiek lamuku privisu, kad ateini ir pamatai vel bereikalinga tema. Bando sugraudint savo nemoksiskumu (mane hakins, mano account'a apvoge ir pan,...). Reikia pertvarkymo! Tokias temas galetu trint be gailescio, juk tam yra bendros diskusijos.

Vartotojo avataras
Šaras
mega dalyvis
mega dalyvis
Pranešimai: 965
Užsiregistravo: 2005 06 28 12:54
Miestas: Kedainiai

#317 Standartinė Šaras » 2007 01 09 14:52

mrg rašė:Jau tiek lamuku privisu, kad ateini ir pamatai vel bereikalinga tema. Bando sugraudint savo nemoksiskumu (mane hakins, mano account'a apvoge ir pan,...). Reikia pertvarkymo! Tokias temas galetu trint be gailescio, juk tam yra bendros diskusijos.
Išvis visas lamerių diskusijas lauk!
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
DF
profesionalas
profesionalas
Pranešimai: 2979
Užsiregistravo: 2005 08 14 10:54

#318 Standartinė DF » 2007 01 13 13:57

Mane labai nervuoja tokie dalykai. Aš irgi už tai, kad lamukų temos būtų trinamos.
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.

Vartotojo avataras
Deaf
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis
Pranešimai: 25
Užsiregistravo: 2007 01 04 17:31

#319 Standartinė Deaf » 2007 01 15 17:36

Turiu problema nagaliu istrinti "folderio" meta errora "canno't read from the source file or disk" ka tai reiskia ?
WHGP

Vartotojo avataras
Šaras
mega dalyvis
mega dalyvis
Pranešimai: 965
Užsiregistravo: 2005 06 28 12:54
Miestas: Kedainiai

#320 Standartinė Šaras » 2007 01 15 17:45

Deaf rašė:Turiu problema nagaliu istrinti "folderio" meta errora "canno't read from the source file or disk" ka tai reiskia ?
Tai reiškia, kad windowsai negali skaityti iš failo arba šiuo atveju iš disko.
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
oxigen
mega dalyvis
mega dalyvis
Pranešimai: 803
Užsiregistravo: 2006 03 21 15:48
Miestas: Klaipėda
Susisiekti:

#321 Standartinė oxigen » 2007 01 15 21:33

Deaf rašė:Turiu problema nagaliu istrinti "folderio" meta errora "canno't read from the source file or disk" ka tai reiskia ?
Tau čia su hakinimu susiję ? :evil:
Mokausi ir noriu išmokti
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!

Vartotojo avataras
Deaf
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis
Pranešimai: 25
Užsiregistravo: 2007 01 04 17:31

#322 Standartinė Deaf » 2007 01 15 21:44

:oops: gal ir nevietoje

Vartotojo avataras
^Paulius^
ultra dalyvis
ultra dalyvis
Pranešimai: 718
Užsiregistravo: 2006 10 02 13:52
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

#323 Standartinė ^Paulius^ » 2007 01 16 08:54

Pabadyk nueiti per safe mode ir tada istrinti. Siaip pazystamui buvo tokia problema. Dabar jis naudoja specialia programa folder'iams trinti. Jeigu suzinosiu pavadinima - pasakysiu. :wink:

Vartotojo avataras
GODhack
profesionalas
profesionalas
Pranešimai: 4469
Užsiregistravo: 2005 03 18 21:13
Susisiekti:

#324 Standartinė GODhack » 2007 01 19 17:02

Deaf rašė:Turiu problema nagaliu istrinti "folderio" meta errora "canno't read from the source file or disk" ka tai reiskia ?
Reiskia suformatuok ta diska ir tada jei liks tas folderis tai TADA reiskia tas tavo diskas kompaktas.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA
__________________________________________
progenic.com
library.2ya.com
Paveikslėlis

SwaDDie
garbės narys
garbės narys
Pranešimai: 204
Užsiregistravo: 2006 04 14 21:59

#325 Standartinė SwaDDie » 2007 01 21 16:43

Ka galima islupt is psl jei i search laukeli ivedus
<script>alert('test')</script>
Atsiranda grazi lentele :)

Vartotojo avataras
GODhack
profesionalas
profesionalas
Pranešimai: 4469
Užsiregistravo: 2005 03 18 21:13
Susisiekti:

#326 Standartinė GODhack » 2007 01 21 17:03

Galima prikurt daug graziu lenteliu.
Arba galima gerai isigilint kas ir kaip ir galbut parasyti exploita koki tam puslapiui.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA
__________________________________________
progenic.com
library.2ya.com
Paveikslėlis

SwaDDie
garbės narys
garbės narys
Pranešimai: 204
Užsiregistravo: 2006 04 14 21:59

#327 Standartinė SwaDDie » 2007 01 21 17:14

Del lenteliu jau isbandziau esme, ta kad search kiekviena kart vygdo is naujo ir jei padariau window.open('html') ir jis ten buna, antra kart iejus kaip ir jo nebelieka :)
Kaip ivykdyti kad jis pasiliktu dor ever o del exploit psl naikint nenoriu nes tikrai lb geras ir daug naudingo stuff

Vartotojo avataras
GODhack
profesionalas
profesionalas
Pranešimai: 4469
Užsiregistravo: 2005 03 18 21:13
Susisiekti:

#328 Standartinė GODhack » 2007 01 22 01:16

Kad pasiliktu jau sunkiau. Tiesiogiai kaip nors nepavyks. nes puslapis tikriausiai niekur nerenka informacijos ko buvo ieskota ir paprasciausiai sunaikina ta tavo ivesti is kart kai tik apdirba.

Bet saugumo spraga cia gali visvien buti reik tik labiau isigilinti ir tada gal pavyks rasyti exploita.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA
__________________________________________
progenic.com
library.2ya.com
Paveikslėlis

SwaDDie
garbės narys
garbės narys
Pranešimai: 204
Užsiregistravo: 2006 04 14 21:59

#329 Standartinė SwaDDie » 2007 01 22 18:15

Nezinau kaip cia pasakyti, tas psl sudeda visu zinomu ftp adresus ir tt, o stovi ant man dar nematyto varikliuko.Ir plius man su exploitu rasymu tai tas pats kaip gatveje sutikt tave GODHack :D
Bent jau is mano duotu komandu tik viena kart pradejo klykt Serveruard kai du kart bandziau atlikti funkcija ir sukurti nesibaigianti rezima :)

Vartotojo avataras
GODhack
profesionalas
profesionalas
Pranešimai: 4469
Užsiregistravo: 2005 03 18 21:13
Susisiekti:

#330 Standartinė GODhack » 2007 01 22 20:35

Kodel exploitus rasyti daug lengviau nei tai gali atrodyt. tiesiog kokia per kalba galima per ~3 sav. norm ismokt. Paskui dar apie LWP biblioteka paskaitinet ir viskas. Jei daug noro bus gali but, kad jau vasari ka nors parasysi. :wink:
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA
__________________________________________
progenic.com
library.2ya.com
Paveikslėlis

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių