[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 22: include(./includes/bbcode.php): failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 22: include(./includes/bbcode.php): failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 22: include(): Failed opening './includes/bbcode.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/7.2/share/pear')
Straipsniai.lt • Bendras forumas - Puslapis 22
Puslapis 2228

Parašytas: 2007 01 09 13:57
mrg
Jau tiek lamuku privisu, kad ateini ir pamatai vel bereikalinga tema. Bando sugraudint savo nemoksiskumu (mane hakins, mano account'a apvoge ir pan,...). Reikia pertvarkymo! Tokias temas galetu trint be gailescio, juk tam yra bendros diskusijos.

Parašytas: 2007 01 09 14:52
Šaras
mrg rašė:Jau tiek lamuku privisu, kad ateini ir pamatai vel bereikalinga tema. Bando sugraudint savo nemoksiskumu (mane hakins, mano account'a apvoge ir pan,...). Reikia pertvarkymo! Tokias temas galetu trint be gailescio, juk tam yra bendros diskusijos.
Išvis visas lamerių diskusijas lauk!

Parašytas: 2007 01 13 13:57
DF
Mane labai nervuoja tokie dalykai. Aš irgi už tai, kad lamukų temos būtų trinamos.

Parašytas: 2007 01 15 17:36
Deaf
Turiu problema nagaliu istrinti "folderio" meta errora "canno't read from the source file or disk" ka tai reiskia ?

Parašytas: 2007 01 15 17:45
Šaras
Deaf rašė:Turiu problema nagaliu istrinti "folderio" meta errora "canno't read from the source file or disk" ka tai reiskia ?
Tai reiškia, kad windowsai negali skaityti iš failo arba šiuo atveju iš disko.

Parašytas: 2007 01 15 21:33
oxigen
Deaf rašė:Turiu problema nagaliu istrinti "folderio" meta errora "canno't read from the source file or disk" ka tai reiskia ?
Tau čia su hakinimu susiję ? :evil:

Parašytas: 2007 01 15 21:44
Deaf
:oops: gal ir nevietoje

Parašytas: 2007 01 16 08:54
^Paulius^
Pabadyk nueiti per safe mode ir tada istrinti. Siaip pazystamui buvo tokia problema. Dabar jis naudoja specialia programa folder'iams trinti. Jeigu suzinosiu pavadinima - pasakysiu. :wink:

Parašytas: 2007 01 19 17:02
GODhack
Deaf rašė:Turiu problema nagaliu istrinti "folderio" meta errora "canno't read from the source file or disk" ka tai reiskia ?
Reiskia suformatuok ta diska ir tada jei liks tas folderis tai TADA reiskia tas tavo diskas kompaktas.

Parašytas: 2007 01 21 16:43
SwaDDie
Ka galima islupt is psl jei i search laukeli ivedus
<script>alert('test')</script>
Atsiranda grazi lentele :)

Parašytas: 2007 01 21 17:03
GODhack
Galima prikurt daug graziu lenteliu.
Arba galima gerai isigilint kas ir kaip ir galbut parasyti exploita koki tam puslapiui.

Parašytas: 2007 01 21 17:14
SwaDDie
Del lenteliu jau isbandziau esme, ta kad search kiekviena kart vygdo is naujo ir jei padariau window.open('html') ir jis ten buna, antra kart iejus kaip ir jo nebelieka :)
Kaip ivykdyti kad jis pasiliktu dor ever o del exploit psl naikint nenoriu nes tikrai lb geras ir daug naudingo stuff

Parašytas: 2007 01 22 01:16
GODhack
Kad pasiliktu jau sunkiau. Tiesiogiai kaip nors nepavyks. nes puslapis tikriausiai niekur nerenka informacijos ko buvo ieskota ir paprasciausiai sunaikina ta tavo ivesti is kart kai tik apdirba.

Bet saugumo spraga cia gali visvien buti reik tik labiau isigilinti ir tada gal pavyks rasyti exploita.

Parašytas: 2007 01 22 18:15
SwaDDie
Nezinau kaip cia pasakyti, tas psl sudeda visu zinomu ftp adresus ir tt, o stovi ant man dar nematyto varikliuko.Ir plius man su exploitu rasymu tai tas pats kaip gatveje sutikt tave GODHack :D
Bent jau is mano duotu komandu tik viena kart pradejo klykt Serveruard kai du kart bandziau atlikti funkcija ir sukurti nesibaigianti rezima :)

Parašytas: 2007 01 22 20:35
GODhack
Kodel exploitus rasyti daug lengviau nei tai gali atrodyt. tiesiog kokia per kalba galima per ~3 sav. norm ismokt. Paskui dar apie LWP biblioteka paskaitinet ir viskas. Jei daug noro bus gali but, kad jau vasari ka nors parasysi. :wink: