Vasara ne už kalnų
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
kaip gaila kad daugiau nei puse vasaros normaliai ezerai nesusils.
as juk taip megstu vandeny (visgi as vandenis
)
kaip nervina mokykla. jezus marija.
buvau su klase danijoj ir jie pas mus buvo taigi palyginam kaip kas:
pamokos per diena maximum 4 ir tai ten nuo kokiu 10 eina visi.
dalyku dvigubai maziau. ju nuomone mes mokomes kaip studenai.
musu manymu jie protiskai atsilike. nu trumpiau sakant shuda mala ishvis.
na zinoma univere atsigriebia ,nes jie geresny nei lietuvoj.
uzknisa mokytojai , pastoviai ysivaizduoja kad yra kazkokie ponai ir visada teisus. nesupranta kad galbut tu emei vakar pasigerei nuo puses butelio alaus ( man taip vat siandien buvo, na ir neatsparus esu, ejau po to lyg su 5 kuprinem su 8 pamoku knygom). galbut tau mergos galvoj o ne mokslai.
tipo del to kad ir ju laikais mokytojai elges taip pat siuksciai tai ir jie turi tokie but. ir mus truputy skatina tokiais but jei busim mokytojais.
uzburtas ratas...per kelis milleniumus gal pasikeis kas nors...
as juk taip megstu vandeny (visgi as vandenis
kaip nervina mokykla. jezus marija.
buvau su klase danijoj ir jie pas mus buvo taigi palyginam kaip kas:
pamokos per diena maximum 4 ir tai ten nuo kokiu 10 eina visi.
dalyku dvigubai maziau. ju nuomone mes mokomes kaip studenai.
musu manymu jie protiskai atsilike. nu trumpiau sakant shuda mala ishvis.
na zinoma univere atsigriebia ,nes jie geresny nei lietuvoj.
uzknisa mokytojai , pastoviai ysivaizduoja kad yra kazkokie ponai ir visada teisus. nesupranta kad galbut tu emei vakar pasigerei nuo puses butelio alaus ( man taip vat siandien buvo, na ir neatsparus esu, ejau po to lyg su 5 kuprinem su 8 pamoku knygom). galbut tau mergos galvoj o ne mokslai.
tipo del to kad ir ju laikais mokytojai elges taip pat siuksciai tai ir jie turi tokie but. ir mus truputy skatina tokiais but jei busim mokytojais.
uzburtas ratas...per kelis milleniumus gal pasikeis kas nors...
Gal tik truputeli
Na, o del istvermes alkoholiui - reikia daugiau ir dazniau gert - vat tada galesi rungtyniaut su draugais "kas daugiau isgers"
Bet nepatariu to daryt, nes ne atsparume alkoholiui esme. Juk gali buti kietas ir kitais aspektais.
Geriau nebuk danas (keiksmazodis) ir pasimokyk normaliai, o atkentejes mokslus, senukas, bakalauras, profesorius busi kietesnis uz visus. Pries tave lenks galva visi alkoholikai, per diena ispliumpiantys po tris litrus "samogeno".
Taip, kad daryk isvadas
Na, o del istvermes alkoholiui - reikia daugiau ir dazniau gert - vat tada galesi rungtyniaut su draugais "kas daugiau isgers"
Bet nepatariu to daryt, nes ne atsparume alkoholiui esme. Juk gali buti kietas ir kitais aspektais.
Geriau nebuk danas (keiksmazodis) ir pasimokyk normaliai, o atkentejes mokslus, senukas, bakalauras, profesorius busi kietesnis uz visus. Pries tave lenks galva visi alkoholikai, per diena ispliumpiantys po tris litrus "samogeno".
Taip, kad daryk isvadas
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
vaikas kvailai skamba, vaikinu irgi kazkaip nenoriu vadintis, paauglys skamba vapsche kaip kazkoks kalinys...taigi kuo vadintis? 
siaip fajniausiai kai vardu vadina bet ka jau cia forume...
tikiuosi per jonines manes brolis ir sese nenugirdis...visgi as Jonas
gerai kad dar toli, spesiu pasiruosti...
kaip laukiu kokios nors liepos kai ezeru vanduo bus siltas...mmmm...siltas vanduo-silti prisiminimai...
siaip fajniausiai kai vardu vadina bet ka jau cia forume...
tikiuosi per jonines manes brolis ir sese nenugirdis...visgi as Jonas
gerai kad dar toli, spesiu pasiruosti...
kaip laukiu kokios nors liepos kai ezeru vanduo bus siltas...mmmm...siltas vanduo-silti prisiminimai...