jeigu kas vasara busit laukiniu vakaru salune, gal ir susitiksim(mane pagal ugi siaip galima atpazint

busiu padavikas.
kas dar gal vasarai ka veiksit pauzdarbiaut?pasidalinkit mintim.
NU kas cia per postas p.... Jokio atsakymo i klausima ir panasiai, jai nori palinket rasyk normalei ir pridek sekmes, nestoki postu pilnapaskutiniu momentu!+Ameno+ rašė:sekmes darbe
malonu matyti kad tu toks rupestingas postu atzvilgiuSioma rašė:NU kas cia per postas p.... Jokio atsakymo i klausima ir panasiai, jai nori palinket rasyk normalei ir pridek sekmes, nestoki postu pilnapaskutiniu momentu!+Ameno+ rašė:sekmes darbe
Nia sita vasara man yra trumpa tai todel niekur nedirbsiu, neapsimoka del vieno menesio. Nors dar niekur nedirbau. Nu jai kartais busiu palangoj uzsuksiu.
Nu kaip sake kicked lauksim sugryztant!
Jo ten taip ir lauke jusu anglijoje su isskestoms rankomis,anglijoje darbo nebera, baigesi kaip ir vokietijoje ir ten galima darbo gauti jai ten yra draugu kitaip nieko gero nesigaus, i airija dar galima ten dar kolkasdarbu yra.CooLER rašė:warykit usienin=]]
mano pusbratke anglijoj prie salotu dirbe per dinea uzka wirs 70 swaru t.y. wirs 350 LT maistas nebrangus jei wistiena edi...=]] dar galima kokiu mobiliaku ar PS2 gaut pigiai po to Lietuwelej uz brangiau parduot.![]()
Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių