Ar perkate internete?
Ar teko kanors pirkti internete, Pvz straipsnius, programas, knygas, ir kitas prekes?
Ka pirkote?
Svetaine is kurios pirkote?
Ka noretumet isigyti?
Ar apsimoka pirkti nete?
Ka pirkote?
Svetaine is kurios pirkote?
Ka noretumet isigyti?
Ar apsimoka pirkti nete?
One world, one future.
- Nightcom
- Dust N' Bones
- Susisiekti:
+NUOMONE !
Na ne nesu nors keleta kartu buvau susidomejas sita saldzia pagunda neiti niekur is namu ir bumm tureti tai ka noriu surinkus savo koreteles numeri savo adresa bla ir visa kita ..bet poto susimasciau pala o jei mane padurs ir paims uz zinate ko..cia kazkaip nesaugiai pasijutau na pirma tas saitas buvo kazkoks nesaugus gal delto na bet visdelt..tai buvo idomi pamoka kaip jie gali padaryt operacija isieme is jusu korteles jiems reikiama suma..ta prasme kaip jie patvirtina sita comanda..ta prasme nu as nzn dar nesu bandes kvepia kazkaip ir keista, turbut reikia daugiau INFO !
Na ne nesu nors keleta kartu buvau susidomejas sita saldzia pagunda neiti niekur is namu ir bumm tureti tai ka noriu surinkus savo koreteles numeri savo adresa bla ir visa kita ..bet poto susimasciau pala o jei mane padurs ir paims uz zinate ko..cia kazkaip nesaugiai pasijutau na pirma tas saitas buvo kazkoks nesaugus gal delto na bet visdelt..tai buvo idomi pamoka kaip jie gali padaryt operacija isieme is jusu korteles jiems reikiama suma..ta prasme kaip jie patvirtina sita comanda..ta prasme nu as nzn dar nesu bandes kvepia kazkaip ir keista, turbut reikia daugiau INFO !
manau, kad per interneta galima pirkti tik tuos daiktus, kurie nereikalauja idemaus apziurejimo, tai knygos, kompaktai is bedos ar siaip kazkokios kitos paslaugos. o rubu ir buitines technikos tai tikrai neverta pirkti, nes nezinai koki suda gali nusipirktiMusic rašė:neteko pirkti nieko, nes man atrodo vis vien perkant kazkokia preke (pvz rubus) reiktu apciupinet, apziuret kaip ji atrodo, pasimatuot galu gale ir tada nusprest ar verta pirkt. nors perkant knygas, straipsnius, tai jokio skirtumo. cia turbut svarbiausia tik saugumas.
No smint - no kiss, no kiss - no sex, no sex - no baby, no baby - no problem. So no smint - no problem 
Sutinku su tavim. Zinau kelis atvejus, kai pazistamus isdure su pirkiniais, nes isvaizda dar ne viskas. Juk nuotraukoje pavaizduota pirkini sunku ivertinti. Geriau jau pirkti turgujeegliukas rašė:manau, kad per interneta galima pirkti tik tuos daiktus, kurie nereikalauja idemaus apziurejimo, tai knygos, kompaktai is bedos ar siaip kazkokios kitos paslaugos. o rubu ir buitines technikos tai tikrai neverta pirkti, nes nezinai koki suda gali nusipirkti
tai bent jau zinosi is ko pirkai, ir nebus taip pikta, jei bus s... nors ir turguj duoda garantija, bent perkant gariunuose, nes pirkom telika pries kokius 6-7 metus, tai dar rodo ir dar buvo garantija 12 menSquall rašė:Sutinku su tavim. Zinau kelis atvejus, kai pazistamus isdure su pirkiniais, nes isvaizda dar ne viskas. Juk nuotraukoje pavaizduota pirkini sunku ivertinti. Geriau jau pirkti turgujeegliukas rašė:manau, kad per interneta galima pirkti tik tuos daiktus, kurie nereikalauja idemaus apziurejimo, tai knygos, kompaktai is bedos ar siaip kazkokios kitos paslaugos. o rubu ir buitines technikos tai tikrai neverta pirkti, nes nezinai koki suda gali nusipirkti
No smint - no kiss, no kiss - no sex, no sex - no baby, no baby - no problem. So no smint - no problem