Kiek jums metų?
- Fantasy
- profesionalas

Nu tada tyliu... saves nepriskirciau nei prie ypatingu grazuoliu nei prie (kaip tu cia issireiskei) ziurkiu....
P.S. mes ne visos vienodos... jei ir as taip galvociau kaip jus tai man bachurai buti paskutiniai oziai... bet visgi susilaikau ties nuomone kad yra normaliu vaikinu ...
P.S. mes ne visos vienodos... jei ir as taip galvociau kaip jus tai man bachurai buti paskutiniai oziai... bet visgi susilaikau ties nuomone kad yra normaliu vaikinu ...
The only thing that men and women have in common, is that they both prefer the company of men. Oscar Wilde.
bet mazai siais laikais tokiu panu su kuriom namuos sedetum apsikabines ir eitum po parka pasivaiksciot, dazniausia reikia nusivest y kluba, y restorana ir t.t, deje... butum visiskas ubagas butu sunku merga rast
, nors kzn gal 1 is 100 yra tokia 
em ir sjutuxe berods sake kad jai nesvarbu pinigai... gaila bet nzn ar nemeluoja
em ir sjutuxe berods sake kad jai nesvarbu pinigai... gaila bet nzn ar nemeluoja
pac tamsiausias dalykas pasauly yra skyle tamsoje
Na as su savo mergina kekviena dienA EINU I BARA NORS JI BUNA IR LAIMINGA KAI NEINAM - NORS DIDELEM BAPKEM NEGALIU PASIGIRT
jI SAKO kad jei rupiu as o ne bapkes ( man rimtai atrodo taip kad ji manO) . Ir ji grazi o ne ziurke kokia . Tai zodziu visingai priesinga nei mano boss ! 
Schliess die Augen sanft, mein Kind
und bleib in meinen Armen
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Diary of Dreams - Nekrolog 43
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
seip kiek pastebiu pask metu, bernai siektiek jautresni ir romantiskesni uz merga... nu tik jie daug nesneka.. o panos daznai buna sneka bet tokios ner.. ir tay visokiu bernu yra, bet tie kur apie litus galvoja tai mazuma, o tu kur apie meile galvoja dauguma... o panos atvirskasciai daugiau tu kur pinigu reikjustuxe rašė:Visiems merginos yra vienodos. O bernai kokie?
P.S. Fantasy manes jauciu niekada netrauktu pinigai tiktai grozis. Yra ir tokiu bernu kurie riezia aplink mergina sparna del pinigu. Te tik merginos tokios
pac tamsiausias dalykas pasauly yra skyle tamsoje
Pvz dabar klausau ATB The fields of love vien del to kad prisiminciau gera vakara bare" KIsene" kai buvau su savo mergina . Tada grojo ta gabala . Kai jo pasiklausau atsigamina visos detales romantisko vakaro 
O del to kad bernai velaiu subresta Meiles_deive esi tik dalinai teisi - daugelis jau subresta 16 ar 17 .
O del to kad bernai velaiu subresta Meiles_deive esi tik dalinai teisi - daugelis jau subresta 16 ar 17 .
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Tai zinoma kur tu sakysi kad ji negrazi jei ji tavo pana!!! ir beto jei skaitai tai skaityk viska as rasiau kad 80% o ne 100%Dark/Mc rašė:Na as su savo mergina kekviena dienA EINU I BARA NORS JI BUNA IR LAIMINGA KAI NEINAM - NORS DIDELEM BAPKEM NEGALIU PASIGIRTjI SAKO kad jei rupiu as o ne bapkes ( man rimtai atrodo taip kad ji manO) . Ir ji grazi o ne ziurke kokia . Tai zodziu visingai priesinga nei mano boss !
Nu taves Boss neitikinsiu ar ji grazi ar ne - skonio reikalas . Man ji tobula . Va sendien prabuvau su ja visa diena be bapkiu ir buvo visai fainei . Tai reiskia kad jei pinigu nereikia - manes reikia
Im in love 
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt