Apie draugystę
nejaugi? ir kuo jus taip isitikine kad reikia to pasitikejimo? tipo draugas tas kuriam pasakoji apie savo problemas, nuodemes? as su draugais sneku tik apie linksmus dalykus, nenuobodzius, o apie savo gyvenima as pasakoju tiek kiek reikia, manyciau smulkmenos ju vistiek nesudomintu, ir tai kai su pazystamu gyveni 10 metu tam paciam name, kasdiena ji sutinki, ta pazystama butu galima vadint draugu ar ne? ypac jei laisvalaikiu lekiam baliavot kartu? papasakokit ka jus tiem draugam patikit, kad turit ir jais pasitiket
pac tamsiausias dalykas pasauly yra skyle tamsoje
Pasakoti daraugui savo paslaptis nera butina, kad jis taptu tavo tikru draugu. Tikras draugas - tas, kuriuo gali pasitiket, kuris nesukelia jokiu abejoniu. Su juo jauties, kaip su seimos nariu. Abipuse pagarba, kai ne vienas is jusu nera virsesnis. Visdelto manau, kad paslaptys sustiprina draugyste.
Stai bendri geriausiu draugu bruozai. Manau jie yra teisingi, bet cia tik mano nuomone.
Stai bendri geriausiu draugu bruozai. Manau jie yra teisingi, bet cia tik mano nuomone.
man Tikras draugas - tas, kuris yra draugiskas, sugeba padrasint, pralinksmint, su juo maloniai praleidi daug laiko, linksma bendraut, ir nebutinai reikia gilintis i asmenini gyvenima, ieskot paslapciu, paslaptis geriausiai yra laikyti prie saves... o as seip zmonem neabejoju, net jei meluoja, dazniausiai viskam yra priezastys, o tikriausiai pasitikiu visais aplinkiniais, vienais daugiau, kitais maziau, o jei ir nuvilia neimu niekad i galva, ir tai manyciau draugyste niekuo nematuojama, sunku ja pora bruozu apibrezt...Tikras draugas - tas, kuriuo gali pasitiket, kuris nesukelia jokiu abejoniu
pac tamsiausias dalykas pasauly yra skyle tamsoje
- Secret agent
- FBI special agent
- madskillzzz
- įtakingas

- Susisiekti:
- Secret agent
- FBI special agent