[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 22: include(./includes/bbcode.php): failed to open stream: No such file or directory [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 22: include(): Failed opening './includes/bbcode.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') Ar vaikystėje tikėjote, kad yra Senelis šaltis? - Puslapis 2 -Straipsniai.lt
Dingo tas tikejimas kaip spintelej radau dovanas zinoma nenuludau nes dovanos tai yra
Tevai visdar sako rasyt laiska seneliui zinoma as niekada nerasau.
Tikejau, iki tol kol sukaupiau visas jegas, nakty nemiegoti ir paciupauo "kaledu seneliui" uz kojytes deje ten buvo mano mamyte... tai vat paskuj kaledu proga ar siaip nupirkdavo arba dar pries kaledas duodavo $$$ kad sau dovana nusipirkciau
Perskaičiau ne "senelis šaltis" o "senelis žaltys" na pagalvojau , kad tokiu nėra , bet kaip paskaičiau jūsų pranešimus daėjo man.Aš tikėjau gal iki kokiū 8 metų.
Nu aisku tikejau visi tikim, ir manau tai vaikam suteikia daug didelio dziaugsmo, laukimo kaledu, dovanu, ir kai randi kur nors spintoj dovanas tas stebuklingas laukimas kaledu isblunka, pasidaro kaip eiline svente.