Ai ka cia tokiai gerutei kaip as tikrai neuzdraus
Apie draugystę
- SleepyHead
- rašytojas profesionalas

nemanau kad ash labai lengvai galeciau atsiskleisti intenautams kurios pirmakart gyvenime kalbinu. Manau jei jau bandai rasti drauga internete tai turetum su juo nors kokia puse savaites pabendraut kasdien (kokiam irc pavyzdziui) tai tada jis/ji gal bent kiek gales vadintis, na, bent jau pazhystamu. Man tikras draugas/-e gali buti tik zhmogus su kurio as pakankamai ilgai bendrauju. Tik zhmogus su kuriuo as galiu sneketi nuoshirdziai ir zhinau kad jis taip pat man nemeluos.
- SleepyHead
- rašytojas profesionalas

pritariu, nes turbut neimanoma internete su kuo nors bendrauti visiskai nepaliecint save lieciancias temas. Jei pvz. paklaustas amziaus neatskleidi jo tai rizikuoji nutraukti pokalbi, nes pasnekovas dazniausiai atkakliai bandys ji ispesti, o jei visvien nepasakai tai pasnekovas isheina.Sioma rašė:O jai nori internautas nori draugystes.... tai kazin ar tokiam gali atsisklesiti jai nori tik paplepeti ir pokalbis risasi tai neticiom atsiveri....
Zhinoma buna ir kitokiu situaciju, bet netikiu kad imanoma risliai ir idomiai vesti pokalbi nelieciant asmeniskumu
slyzka, kaip gyvenimas sekas? kajp zmona, vaikai...?
ir ko toks liudnas paskutiniu metu, buvai labaj aktyvus... seip gal nzn ar tau ta pati priezastis, bet as kaj isimyliu rodos nori daug veikt, su visais sneket, nuotaika labai gera... o kai nusivyli, buna tokie nieko nenorejimo veikt laikai...
ir ko toks liudnas paskutiniu metu, buvai labaj aktyvus... seip gal nzn ar tau ta pati priezastis, bet as kaj isimyliu rodos nori daug veikt, su visais sneket, nuotaika labai gera... o kai nusivyli, buna tokie nieko nenorejimo veikt laikai...
pac tamsiausias dalykas pasauly yra skyle tamsoje
- Fantasy
- profesionalas

oi sioma tau geriau nezinoti....Sioma rašė:Tai kokia saskaita,,, kiek a Fentasy....
O jai nori internautas nori draugystes.... tai kazin ar tokiam gali atsisklesiti jai nori tik paplepeti ir pokalbis risasi tai neticiom atsiveri....
The only thing that men and women have in common, is that they both prefer the company of men. Oscar Wilde.
- Nightcom
- Dust N' Bones
- Susisiekti:
As parasysiu apie Forumo draugus manau paciu geriausius ....
1.Kicked_assman-kodel (,nes kai jis parase, dar Game land -,,gal baik si Bulshit - man tai kai ir patiko )
2.Zalias - (papasakojes savo vietove, LOCIACION- nzn ar jis tada patikejo manau ,ne ,,, bet tai teisybe
)
3 T -, nes jo dideles dekos pagalba as neparuoses MAFIJOZI Taisykliu pradejau Flodinti .. ir jis man labai daug, padejo tada .. cia ne ...sakiau nereikia ir dabar jo ner
bet taip lemta.. )
4.Laurynas visad supratingas ...Etiskas.
5. IR aisku kiti su kureis, teko bet biskeli giliau isibendraut ........
Ps .AS ATVIRAS TIK NESITYCIOKIT GERAI ,NES SUPYKSIU ,,,,,
1.Kicked_assman-kodel (,nes kai jis parase, dar Game land -,,gal baik si Bulshit - man tai kai ir patiko )
2.Zalias - (papasakojes savo vietove, LOCIACION- nzn ar jis tada patikejo manau ,ne ,,, bet tai teisybe
3 T -, nes jo dideles dekos pagalba as neparuoses MAFIJOZI Taisykliu pradejau Flodinti .. ir jis man labai daug, padejo tada .. cia ne ...sakiau nereikia ir dabar jo ner
4.Laurynas visad supratingas ...Etiskas.
5. IR aisku kiti su kureis, teko bet biskeli giliau isibendraut ........
Ps .AS ATVIRAS TIK NESITYCIOKIT GERAI ,NES SUPYKSIU ,,,,,