Koks baisiausias arba idomiausias jusu sapnas?
Mano idomiausi sapnai buvo 2 - 1) PAbudau vice city ir supratau kad cia sapnas - paskui manau zinot kaip buna kai zinai kad sapnuoji. 2) Su bagiu vazinejaus po dykuma - galineje sedyneje sedejo hellscream ir warcrafto 3 . Privaziavom maza kaimeli ir as sakau - ka darom hellscreamai . O jis angliskai ir sako - lets burn the city dawn
Viska sugriovem iki pamatu

Schliess die Augen sanft, mein Kind
und bleib in meinen Armen
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Diary of Dreams - Nekrolog 43
und bleib in meinen Armen
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Diary of Dreams - Nekrolog 43
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
gana idomu sapna sapnavau gal kokius 3-4 kartus dabar tiksliai nzn ir kiekvienas yra savotiskas kito tesinys 
taigi sapnuoju kad kaip eiline mano seimos diena isskyrus viena dalyka - vis dar turime suny kurio is tikro seniai neturime .
ir tas suo (toliau Puma) pradejo darytis kazkoks keistas .
Pumai pradejo augti juodi plaukai is apacios etc.
ir sapne sapnuoju (keistai skamba ar ne? )
kad lieku namuose vienas ir is kazkur slankioja namie
kazkokie suns dydzio (Pumos dydzio
)
juodas kailis is apacios o snukis kazkas panasaus y kazkoky lyg pirsta ar dar kazka ir siaip is paziuros ziauriai slykstus padaras - panasiai kaip muse. atsibundu sapne is sapno ir ziuriu kad pas mano Puma vis daugiau tu juodu plauku...
ziaurus sapnas
galetu pastatyt siaubiaka pagal mano sapna

taigi sapnuoju kad kaip eiline mano seimos diena isskyrus viena dalyka - vis dar turime suny kurio is tikro seniai neturime .
ir tas suo (toliau Puma) pradejo darytis kazkoks keistas .
Pumai pradejo augti juodi plaukai is apacios etc.
ir sapne sapnuoju (keistai skamba ar ne? )
kad lieku namuose vienas ir is kazkur slankioja namie
kazkokie suns dydzio (Pumos dydzio

juodas kailis is apacios o snukis kazkas panasaus y kazkoky lyg pirsta ar dar kazka ir siaip is paziuros ziauriai slykstus padaras - panasiai kaip muse. atsibundu sapne is sapno ir ziuriu kad pas mano Puma vis daugiau tu juodu plauku...
ziaurus sapnas

galetu pastatyt siaubiaka pagal mano sapna

- Nightcom
- Dust N' Bones
- Susisiekti:
Na jei prakalbome apie sapnus tai , mane labai slegia vienas sapnas, kai asbudavau mazas net nesapnuodamas ji girdedavau , nzn iskur jis pasmane bet man kartais baisu net pasidaro , ar as neisikraustau is proto.
Sapnuodavau koku prisimenu 7-6-5 metu sapna kaip tamsoje , ilgame koridoriuje manes vis saukes balsas sako viska tai ka as mastau tuo momentu , bet taip sako , kad net baugu darosi , ir dabar kai net rasau man baisu , blin ! kas cia per nesamone, vis isleto tylei tylei garseja ir garseja . tas balsas , ir nustoja kai atsibundu bet poto labai gerai prisimenu viska , bet man kas nemaloniause , nesenei pries kokias trys savaites mafia zaidziau ir be vazynedamas , aisq nemiegodamar isgirdau vel ta balsa, ir taip galva purtau ir negaliu jo nustoti , bet , nzn ka daryt , jei taip bus toliau tai man sakes manau ,,,,,,,,,
Sapnuodavau koku prisimenu 7-6-5 metu sapna kaip tamsoje , ilgame koridoriuje manes vis saukes balsas sako viska tai ka as mastau tuo momentu , bet taip sako , kad net baugu darosi , ir dabar kai net rasau man baisu , blin ! kas cia per nesamone, vis isleto tylei tylei garseja ir garseja . tas balsas , ir nustoja kai atsibundu bet poto labai gerai prisimenu viska , bet man kas nemaloniause , nesenei pries kokias trys savaites mafia zaidziau ir be vazynedamas , aisq nemiegodamar isgirdau vel ta balsa, ir taip galva purtau ir negaliu jo nustoti , bet , nzn ka daryt , jei taip bus toliau tai man sakes manau ,,,,,,,,,
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
kartais uzeina nesamoningos visokios mintys man irgi taip buna kartais.
dont worry
va mano pvz :
visa nakty sapnavau stai ka :
masina vaziuoja tramplynu ysibegejus islekia y ora ir nuskrenda ten pat kur pradejo ysibeginet ir vel vaziuoja ir vel ant to tramplyno...
ir taip visa nakty
net atsibudus knisas protas tuom paciu
dont worry

va mano pvz :
visa nakty sapnavau stai ka :
masina vaziuoja tramplynu ysibegejus islekia y ora ir nuskrenda ten pat kur pradejo ysibeginet ir vel vaziuoja ir vel ant to tramplyno...
ir taip visa nakty

net atsibudus knisas protas tuom paciu