Filosofavimai
- Trolis gumis
- Crowbar Master
cia tau pritariu simtu procentu. o siaip tai ir 12-metis gali diskutuoti filosofinem ar dar kokiom nors sudetingom temom, o ne tik apie zaidus ar multikusKicked rašė:iki to laiko ligi kokio jis pats mano.
aisku jei nedurnas...
No smint - no kiss, no kiss - no sex, no sex - no baby, no baby - no problem. So no smint - no problem 
a snemanau kad vaikiskumas matuojamas tik pagal tai ka sneki, juk apie zmogu sprendziam ir is jo deklaruojamu vertybiu ir is darbu todel mano nuomone reiketu pirma pagyvent, pakalbet it tt., be to kaip pastebejau dauguma tevu kad ir kiek sunui metu ir koks jo elgesys su sunum kalba ir elgesi kaip su siektiek kvailesniu ir tikrai maziau patyrusiu
You say it's not the real world,
Though it seems so real to me.
nemanau jog tampi suaugusiu kai manai jog toks esi, nes labai daug zmoniu jauciasi suauge bet tera vaikai. Jei manai jog esi suages tikrai nereiskia jog toks esi.
Mano manymu tampi suaugusiu kai gali gyventi nepriklausomai nuo tevu/globeju kai gal i isgyventi pats ir esi savarankiskas.
Mano manymu tampi suaugusiu kai gali gyventi nepriklausomai nuo tevu/globeju kai gal i isgyventi pats ir esi savarankiskas.
“The Lord of Murder shall perish, but in his doom he shall spawn a score of mortal progeny.
Chaos shall be sown from their passage…”
- So sayeth the wise Alaundo
Dar grisiu prie senesnes temos
A child becomes an adult when he realizes that he has a right not only to be right but also to be wrong. ~ Thomas S. Szasz (b. 1920)
Va cia manau labai tikslus apibudinimas to kada tampi suaugusiu, o tikrai ne pagal amziu.
A child becomes an adult when he realizes that he has a right not only to be right but also to be wrong. ~ Thomas S. Szasz (b. 1920)
Va cia manau labai tikslus apibudinimas to kada tampi suaugusiu, o tikrai ne pagal amziu.
“The Lord of Murder shall perish, but in his doom he shall spawn a score of mortal progeny.
tada as suauges jau bent metus taciau nei pats tokiu save ivardinu nei kiti nes mano nuomene suauges tas kuris tvirtai stovi ant zemes, materelinis pagrindas nesvarbu jis tik prideda pasitikejimo savim, suages gali vadintis tas kuris zino kaip gyvena, ce tik mano nuomone
You say it's not the real world,