miestieciai nori i kaima (ne visi) o kaimieciai (sorry jei kam nepatinka pavadinimas) nori i miesta (didesne dalis jaunimo)
taip buvo ir taip bus visada
Man tai sodas asocijuojasi su gera pjankiaTrolis gumis rašė:taip pat ir galima apie soda pasakyt.
tie, kas soda turi, tiem ten tik darbas
bet kas i svetima soda vaziuoja, tai sitas zodis automatiskai su tusu asocijuojasi
mes seniai taip norim padaryti bet mociute nesutinka, nes sodas yra bendrasmisty fi rašė:mano sode tai is pradziu buwo daug darzoviu braskiu ir tt.. dabar padare beweik visa zeme zole ir obelimis nu ir paliko sklypeli braskem tai vasara dabar atwarom i soda lost golfo
Him nu ir as is Panevezio esu nors palyginus panevezys pagal apklausas gamezones yra trecias po Vilniaus ir Kauno.Son Gohan rašė:Na nzn atvariau is mazo miestelio ( Panevezio ), Laurynas sako kad Panevezys mazai lankosi Gamezone.lt bet pasakysiu kitaip, is panevezio yra labai daug studentu, todel schematiskai Vilnius valdo.
![]()
Siaip Vilniuj mokausi dabar ir tikrai yra cia ka veikti, klubai tikrai geri,bet va panos per daug jau isrankios, va tik tas man nepatiko.
![]()
P.S. kaime tikrai nenoreciau gyvent nes man kaimas asocijuojasi (lyg ir taip rasosi) su darbu, kai i savo kaimeli tik nuvarau, tik ir dirbt tereikia