Jusu skaitomi zurnalai?
Kokius jus skaitote zurnalus jai iswis skaitote!? As tai uzsiprenuveraves Hakeri metams zurnala!!
tai visai idomu buna paskaityt!
tai visai idomu buna paskaityt!
TV antena perku su sestadienio Lietryciu. Kompiuteriniu zurnalu neperku, bet skaitau kas pakliuna: NK, Kompiuterija, Computerbild. Siuos skolinuosi is draugu ir visada pamirstu atiduoti
Pas mane tokia spintele 80 cm aukscio - ir ten dedu zurnalus jau penkis metus - tai ju susikaupe iki pat virsaus - gal vietos keliems ir liko. Cielas archyvas. Kompiuterines tematikos zurnalai tokie kaip NK nervina - nes nieko gero ten nebuna, 80 proc. visokie testai. Ir to ko man tikrai nereikia. Computerbild kiek rimtesnis ir visai neblogas - tik va labai daug zinau kas ten rasoma - tai skaityt kaip ir neidomu. Dazniausiai naujienas skaitau RU naujienu saituose - tai info ateina kiek greiciau. Pas mus apskritai visos kompiuterines tematikos naujienos vienu, dviem menesiais ateina paveluotai. Ka paskelbia kos BNS'as delfyje ar ELTA - tas man buna zinoma jau pries menesi.
Pas mane tokia spintele 80 cm aukscio - ir ten dedu zurnalus jau penkis metus - tai ju susikaupe iki pat virsaus - gal vietos keliems ir liko. Cielas archyvas. Kompiuterines tematikos zurnalai tokie kaip NK nervina - nes nieko gero ten nebuna, 80 proc. visokie testai. Ir to ko man tikrai nereikia. Computerbild kiek rimtesnis ir visai neblogas - tik va labai daug zinau kas ten rasoma - tai skaityt kaip ir neidomu. Dazniausiai naujienas skaitau RU naujienu saituose - tai info ateina kiek greiciau. Pas mus apskritai visos kompiuterines tematikos naujienos vienu, dviem menesiais ateina paveluotai. Ka paskelbia kos BNS'as delfyje ar ELTA - tas man buna zinoma jau pries menesi.
Mano vienas draugas, beje labai geras, raso straipsnius berods PC Klubui. Vardas Zilvinas, pavardes nepamenu, o nikas z-e-b-r-a o pats zurnalus labai retai skaitau, nebent kaip laurius sake tv antena, ir tai dazniau apie filmus rodomus kino teatre, o ne per telika
The noobs of today, can be the pros of tomorow, so don't piss'em off, cuz one day you may need their help.
Load up on guns
Bring your friends
It's fun to lose and to pretend
She's overborne and self-assured
Oh no, I know a dirty word
Load up on guns
Bring your friends
It's fun to lose and to pretend
She's overborne and self-assured
Oh no, I know a dirty word
- M-i-n-d-u-x
- garbės narys