Žalingi įpročiai
Žalingi įpročiai
Nu draugai,
Turit zalingu iprociu as tai turiu.
1. Rukau nu bet jau nuo vakar meciau susitarem su draugu kad iki simtadienio nerukysim bapkes taupysim tai as taip darau sendien yra antra diena kaip nerukau. Va rytoj bus sunki diena.
2. Tai tinginyste nezinau kodel bet pas mane ji yra.
Turit zalingu iprociu as tai turiu.
1. Rukau nu bet jau nuo vakar meciau susitarem su draugu kad iki simtadienio nerukysim bapkes taupysim tai as taip darau sendien yra antra diena kaip nerukau. Va rytoj bus sunki diena.
2. Tai tinginyste nezinau kodel bet pas mane ji yra.
One world, one future.
- Fantasy
- profesionalas
Nu cia ir tema....Leiskit pagalvot......
1. Tinginiavimas, kartais uzeina toks tingumas kad nieko nenoriu daryt... per sia savaite taip nusimokiau kaip visus metus nebuvau...nieko issitaisysiu laiko dar marios
2. Kaip ir Ashitakai...RPG
3. Uzsispyrimas
Na siaip man atrodo kitokiu ir neturiu...nei rukau nei geriu....Gal dar ka Safyra prides apie mane
Draugai kartais pastebi negu pats zmogus 
1. Tinginiavimas, kartais uzeina toks tingumas kad nieko nenoriu daryt... per sia savaite taip nusimokiau kaip visus metus nebuvau...nieko issitaisysiu laiko dar marios

2. Kaip ir Ashitakai...RPG

3. Uzsispyrimas
Na siaip man atrodo kitokiu ir neturiu...nei rukau nei geriu....Gal dar ka Safyra prides apie mane

The only thing that men and women have in common, is that they both prefer the company of men. Oscar Wilde.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)