gal kas gali parduti labai reikia ir ar kas gali man padirbti surasti kazkoki memberiska zieda kur visi iron ore issilydo
Dragon ginklai ir armorai
nu koks dragon ginklas geriausias?ir kiek kainuojadagon long sword?
gal kas gali parduti labai reikia ir ar kas gali man padirbti surasti kazkoki memberiska zieda kur visi iron ore issilydo
noriu fletinga ziuarei uzsikelti kas turi psiulimu del kainos susitarsim cia i membus kreipiuosi:)
tie qvestai labai lengvi=] nueik i www.runehq.com ten visi yra tik angluziniuprireiks=]
manau tas pats yra ir www.tip.it
arba isvis qvestai aikiausiai yra www.runescapers.com ir kaukuliatoriai ten geriausi o www.runehq.com yra viskas kas liko geriau 
jeigu tu praleistum kelias secundes ilgiau tam saite pamatytum linka show ir ten viska parodoZalias rašė:Jaigu tu aprasymu laikai nurodyma kur gaut questa tada jie yra, lol. Ten parasyta tiek pat kiek raso paspaudus ant questo zaidime, as tokio meslo aprasymu nelaikau. Nuaik y runehq ir pazek kaip turi atrodyt questo aprasymas.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)