Ar galima perkelti free phpbb forumą?
Ar galima kaip nors ikelti foruma i svetaine? Pvz. jei as esu sukures kokia svetaine per freewebs.com (ar dar koki nemokama puslapi) ir ar galima kaip nors ikelti i tokia svetaine foruma kuris yra kitoje svetaineje...?
cia yr ateisingas atsakymas, bet ir be framu neapseisi, jei moki html problemu nebus ideti, nes nera cia nieko sudetingoEGM' rašė:Nukopijuok to "hosto" kur yra forumas "url" ir idėk jį į savo "index.htm" failą.

as bandau nuhakint savo my computer.. bet jis vistiek nerodo man daugiau hardu ir daugiau vietos;/
P.S. (Atsirado daugiau vietos
kaip suprast neturi priejimo prie failu, tai ne tu kuri ar kaip nes dabar nelabai suprantu, nes jei neturi priejimo prie tikslaiu prie puslapio failu i kuri nori ideti foruma, tai nieko tada nepadarysi

as bandau nuhakint savo my computer.. bet jis vistiek nerodo man daugiau hardu ir daugiau vietos;/
P.S. (Atsirado daugiau vietos
Failai maziausiai turi tau rupet, visada gali naujo forumo versija is phpbb.com atsisiusti. Tau turi rupeti tik Duomenu bazes kopija. Jei neturi priejimo prie DB - negalesi savo forumo niekur perkelti ir taskas.deiviuxs rašė:Mano puslapis ir Forumas free, okas free tas neduoda priejimo prie failu, bet as esu mates kelis free saitus su Forumais
- *asterisk*
- nuolatinis dalyvis

- Susisiekti:
Ne taškasLaurynas rašė:Failai maziausiai turi tau rupet, visada gali naujo forumo versija is phpbb.com atsisiusti. Tau turi rupeti tik Duomenu bazes kopija. Jei neturi priejimo prie DB - negalesi savo forumo niekur perkelti ir taskas.deiviuxs rašė:Mano puslapis ir Forumas free, okas free tas neduoda priejimo prie failu, bet as esu mates kelis free saitus su Forumais
Na aisq galima labai sudetingai suprogramuoti, kad aktyvavus programini koda - butu nuskaitomi duomenys is bet kokio kito puslapio - tada nuparsinti per phpbb klases ir padaryti auto importa i db - bet tam reikia expert level programeriu buti, o del laiko ir sudetingumo saveiku - to daryti neapsimoka. Taigis neregistruokit freephpbb forumu - nes ateis laikas ir uz jusu info po keliu metu kazkas pinigu pareikalaus.*asterisk* rašė:Ne taškasLaurynas rašė:Failai maziausiai turi tau rupet, visada gali naujo forumo versija is phpbb.com atsisiusti. Tau turi rupeti tik Duomenu bazes kopija. Jei neturi priejimo prie DB - negalesi savo forumo niekur perkelti ir taskas.deiviuxs rašė:Mano puslapis ir Forumas free, okas free tas neduoda priejimo prie failu, bet as esu mates kelis free saitus su ForumaisYra dar vienas būdas, galiu pasufleruoti: "Dievas davė rankas"
, aišku labai abejoju ar kas nors norės šiuo būdų perkelti ypač, jei forumas yra populiarus.
- *asterisk*
- nuolatinis dalyvis

- Susisiekti:
Pilnai pritariu Laurynui.
Dar yra viena išeitis - kreiptis į administratorių serverio, bet prieš tai pasisikaitykit DUK ar jie kartais neparašę, jog jokiais būdais neduos backupų ir pan. Manau tu ne vienas norintis abejoju ar jie kiekvienam norinčiui duoda backupus, tačiau pabandyti susisiekti su administratoriumi verta
Dar yra viena išeitis - kreiptis į administratorių serverio, bet prieš tai pasisikaitykit DUK ar jie kartais neparašę, jog jokiais būdais neduos backupų ir pan. Manau tu ne vienas norintis abejoju ar jie kiekvienam norinčiui duoda backupus, tačiau pabandyti susisiekti su administratoriumi verta
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)