Kuriu svetaines kam reikia ?
Na stai galiu jums sukurti svetaine panasia i www.gameland.ten.lt visiems kam reikia parasykit i pm arba www.gameland.ten.lt man i pm 
Aplankyk saunia zaidimu svetaine www.gameland.ten.lt
Re: Kuriu svetaines kam reikia ?
Man reiktu... bet su originaliu dizainu, o ne panasios i kazka... galetum?Rodnis rašė:Na stai galiu jums sukurti svetaine panasia i www.gameland.ten.lt visiems kam reikia parasykit i pm arba www.gameland.ten.lt man i pm
- Zebda
- rašytojas profesionalas

- Susisiekti:
Va tavo ...ten.lt - Warning: mysql_connect(): Access denied for user: 'exidas@localhost' (Using password: YES) in /home/exidas/public_html/maincore.php on line 131Rodnis rašė:Na stai galiu jums sukurti svetaine panasia i www.gameland.ten.lt visiems kam reikia parasykit i pm arba www.gameland.ten.lt man i pm
Unable to connect to SQL Server
Gyvenimas yra gražus ! ! !
- M-i-n-d-u-x
- garbės narys

* bl paprasciausiai parsisiuntei paprasciausia visa psl sukurta su php, tema pasikeitei i lieva, lietuviu kalba imetai, ir daba nori is to pinigu uzsikalt? Su tokiu bizniu toli nenueisi...Rodnis rašė:Na stai galiu jums sukurti svetaine panasia i www.gameland.ten.lt visiems kam reikia parasykit i pm arba www.gameland.ten.lt man i pm
Uz du litus o jei norit galiu ir sudetingesne. Ir ten buvo trumupi klaidu todel ir neveike 
Aplankyk saunia zaidimu svetaine www.gameland.ten.lt
Eeee, ar galėtum man suprogramuoti web puslapį. Ten turėtų būti apklausa-anketa, kurios klausimus galėčiau įvesti aš pats, o ji po to tuos klausimus pateiktų liaudžiai ir jų atsakymus suvestų į duombazę. Dizaino man sudėtingo nereikia, tiesiog suprogramuok. Beje, su kuo programuoji?
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)