[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 22: include(./includes/bbcode.php): failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 22: include(./includes/bbcode.php): failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 22: include(): Failed opening './includes/bbcode.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/7.2/share/pear')
Straipsniai.lt • hLaPex
Puslapis 12

hLaPex

Parašytas: 2006 12 31 11:40
Quottro
Gal kas zinot pilna hLaPex veikimo turiny, neskaitant skillu gavimo be sub ;>? manau tikrai ne as vienas buciau dekingas o jej kas nemokat "sub" gauti su hlap.... parasykit idesiu naudojimosi instrukcija ;> 8)

=]

Parašytas: 2007 01 04 00:49
papiskMUSE
Hlapex naudojamas Zaidimams Lineage2 hlape yra yvairiu demo veiks ne ant visu serveriu noreciau tureti full versija bet ju yra skirtigu tai and c3 c4 c5 noreciau paprasyti gal kas nors turit hlapex ant c4 buciau labai dekingas ir jej ymanoma su lietuviska instrukcija 8)

Parašytas: 2007 01 04 19:04
_A-KILL_
http://global.saltinio.lt - cia parasyta kaip naudotis ir ji ten ideta :D

Parašytas: 2007 01 05 00:57
papiskMUSE
_A-KILL_ rašė:http://global.saltinio.lt - cia parasyta kaip naudotis ir ji ten ideta :D
Labai aciu uzh saita ten kur yra tas hlapex error meto o tam kur ten yra paaiskinimas angliskas ten tik kaip instllinti! :shock:

Re: =]

Parašytas: 2007 02 04 16:16
koksas
papiskMUSE rašė:Hlapex naudojamas Zaidimams Lineage2 hlape yra yvairiu demo veiks ne ant visu serveriu noreciau tureti full versija bet ju yra skirtigu tai and c3 c4 c5 noreciau paprasyti gal kas nors turit hlapex ant c4 buciau labai dekingas ir jej ymanoma su lietuviska instrukcija 8)
Turiu angliska versija ir zinau kaip viska daryt...

isbandes ne ant vieno Javinio serverio..

Re: =]

Parašytas: 2007 02 11 14:36
papiskMUSE
koksas rašė:
papiskMUSE rašė:Hlapex naudojamas Zaidimams Lineage2 hlape yra yvairiu demo veiks ne ant visu serveriu noreciau tureti full versija bet ju yra skirtigu tai and c3 c4 c5 noreciau paprasyti gal kas nors turit hlapex ant c4 buciau labai dekingas ir jej ymanoma su lietuviska instrukcija 8)
Turiu angliska versija ir zinau kaip viska daryt...

isbandes ne ant vieno Javinio serverio..
Jei gali imesk che arba parasyk skype: ogolist buciau labai dekingas!!! :shock:

Parašytas: 2007 02 11 15:29
Deaf
O kas tas halapex yra ka jis daro ?

Parašytas: 2007 02 11 15:59
zigzag
siuncia paketus i serveri.gali skillus keliu profkiu turet.nu trumpiau sakant visomia xuja muja gali pridaryt

Parašytas: 2007 04 03 19:33
Dkmaster
jo viska gali pridirbt ipac kai tavo kintantis ip j su hlapex varai per servus egles metai adminams nervus kerli o jie taves negali niekaip atsikratyt 8)

Parašytas: 2007 04 03 20:07
zigzag
gali paprasciausia nauji servai turi apsauga nuo hlapex'o arba turi tam tikras progses kurie blokuoja paketu siuntima....
bet aisq galima apeit...

Parašytas: 2007 04 03 20:17
Dkmaster
patikek bandziau tjp padaryt kai turejau savo serva ir gal koki viena kita paketa ir blockuoja o taip tais raso visiems gmam's ten toks ir toks padare ta ir ta turetumete ji uzbaninti tik vienas servas kol kas turi normalu antihlapex kuris blokuoja visus packetus :/ (bet tie kurie rimtais ismano hackinimo mena tai manrodos cia vaiku zaidimas apeiti) :roll:

Parašytas: 2007 04 03 20:29
GODhack
Paketu siutimo negali blokuot. Nes pats zaidimas lygiai taip pat siucia paketus. Turi kaskaip atskir kurie tikri ir kurie ne. Kas moka truputi programuot gali toki sh kai cia minetas per kokias dvi val. sukurpt.

Parašytas: 2007 04 04 15:59
zigzag
tai vat ir yra kad atskiria

Parašytas: 2007 04 22 20:13
k4r0l1s
ar imanoma butu palesit ant bfdr servo?

Parašytas: 2007 04 22 23:16
zigzag
gal ir buvo imanoma...apsaugos atrodo ten sudetos...
nezaidziau ant bfd ir nebandziau