Kaip padaryti, kad negaletu kopijuoti svetaines turinio ?

Kaip apsisaugoti nuo įsilaužimų. Kokios programos yra saugios? Ugniasienė - Ar tai būtina?
Skelbti atsakymą
Žinutė
Autorius
Rodnis
jaunasis rašytojas
jaunasis rašytojas
Pranešimai: 52
Užsiregistravo: 2005 08 23 08:57

Kaip padaryti, kad negaletu kopijuoti svetaines turinio ?

#1 Standartinė Rodnis » 2005 11 28 18:49

kOKS TEN YRA KODAS, KAD NEGALETU KOPIJUOTI SVETAINES TURINIO. Ir kur ji reikia rasyt ? :wink: Aciu uz atsakymus
Aplankyk saunia zaidimu svetaine www.gameland.ten.lt

Vartotojo avataras
Šaras
mega dalyvis
mega dalyvis
Pranešimai: 965
Užsiregistravo: 2005 06 28 12:54
Miestas: Kedainiai

#2 Standartinė Šaras » 2005 11 28 19:44

Tokio nera bet kokiu atveju kas nores tas nukopijuos...

Vartotojo avataras
DF
profesionalas
profesionalas
Pranešimai: 2979
Užsiregistravo: 2005 08 14 10:54

#3 Standartinė DF » 2005 11 28 20:10

As buvau ant savo free psl ta scripta idejas :P tipo neleidzia kopint nieko bet kaip tycia db nezinau kur ji rasti :lol:
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.

Vartotojo avataras
eminem
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas
Pranešimai: 278
Užsiregistravo: 2005 08 06 11:35
Miestas: kaunas
Susisiekti:

#4 Standartinė eminem » 2005 11 28 20:18

uždradžia desni peles migtuka su ispejimu

įdėk tarp <head> </head>

<SCRIPT language="Javascript">
function click() {
if (event.button==2) {alert('ISPEJIMAS');
}
}
document.onmousedown=click
</SCRIPT>

uzdraudzia desni peles mygtuka be ispejimo

idek tarp <head> </head>

<script language="JavaScript1.2">
if (window.Event)
document.captureEvents(Event.MOUSEUP);

function ntm()
{
event.cancelBubble = true
event.returnValue = false;

return false;
}

function nrc(e)
{
if (window.Event)
{
if (e.which == 2 || e.which == 3)
return false;
}
else
if (event.button == 2 || event.button == 3)
{
event.cancelBubble = true
event.returnValue = false;
return false;
}

}
if (document.layers) {
document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);
}
document.oncontextmenu = ntm;
document.onmousedown = nrc;
document.onmouseup = nrc;
//-->
</script>


nelaidzia pazimet teksto su ispejimu

įdėk tarp <head> </head>

<script language=JavaScript>
<!--

var message="ispejimas";

///////////////////////////////////
function clickIE4(){
if (event.button==2){
alert(message);
return false;
}
}

function clickNS4(e){
if (document.layers||document.getElementById&&!document.all){
if (e.which==2||e.which==3){
alert(message);
return false;
}
}
}

if (document.layers){
document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);
document.onmousedown=clickNS4;
}
else if (document.all&&!document.getElementById){
document.onmousedown=clickIE4;
}

document.oncontextmenu=new Function("alert(message);return false")

// -->
</script>

prasom
Paveikslėlis

brain5ide
profesionalas
profesionalas
Pranešimai: 2030
Užsiregistravo: 2004 12 01 19:05

#5 Standartinė brain5ide » 2005 11 28 21:13

Easy way to copy the text from a page that was secured with JavaScript(like in the previuos post):
Problema: Kadangi JavaScript yra css(client side scripting) kalba, tai java script kodas pasiliks parsiųstame tinklapyje. Taigi mums tereikia sugalvoti būdą, kaip tą tinklapį parsisiųsti.
Problemos sprendimas: Visų pirma nusikopijuojame failo adresą(URL). Tuomet yra keli variantai, nors jų esmė ta pati:

1)sukuriame naują html failą ir jame įrašome:

Kodas: Pasirinkti visus

<a href="URL">LINKAS</a>
. Tuomet atsidarome mūsų sukurtą failą su interneto naršykle(pvz. FireFox).

P.S. Jeigu meniu mygtukai nėra užblokuoti, tai galite tiesiog paspausti File>Save As

2)ateiname į forumą sukurta phpBB pagrindu ir tiesiog bandome sukurti naują žinutę. Žinutės tekste įrašome failo adresą(URL), bet užuot spaudę mygtuką "Siųsti", mes pasirenkame mygtuką "Peržiūrėti".

Pabaiga vėl vienoda. Matome puslapį, kuriame yra nuoroda. Ant to nuorodos spaudžiame dešnįjį pelės klavišą ir pasirenkame "Save Link As"(čia FireFox variantas), arba "Save Target As"(IE), ar kažką panašaus.
Tuomet parsisiuntę failą turime pilną jo HMTL ir, kaip minėjau anksčiau, JavaScript kodą. Tuomet su kokiu nors teksto redaktoriumi pašaliname nereikalingą JavaScriptą ir išsaugome failą. Atsidarius failą mums bus leista kopijuoti jo tekstą.

P.S. Šis straipsnis pateiktas tik mokomaisiais tikslais, taigi už neteisėtą jo panaudojimą autorius neatsako :)

P.P.S. Nepykit, jei jūs tai jau žinojote ir bereikalingai sugaišote savo brangų laiką skaitydami mano mini-HOWTO.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.

Vartotojo avataras
GODhack
profesionalas
profesionalas
Pranešimai: 4469
Užsiregistravo: 2005 03 18 21:13
Susisiekti:

#6 Standartinė GODhack » 2005 11 28 21:19

Na turinys vienu ar kitu keliu vis vien bus nukopintas kiek beverktum, juk kai atidarai saita tai ji parsisiunti, tik po to reik ismatyt kaip viska issaugot harde.

brain5ide pasiule daug geru budu kaip tai ka minejau praktikoje padaryt. :wink: ju yra ir zymiai daugiau.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA
__________________________________________
progenic.com
library.2ya.com
Paveikslėlis

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)