Kokiais pazymiais mokotes?
ir kodel gi abejoji? kiekvienoj mokykloj kitaip. knygos is kuriu mes ejom, buvo tokios, kad darbui su kompu ne ka ir pritaikysi. ir dar pas mus sulioj 9okai jauniausi (fuxai trumpiau tariant), tai ir leidziama jiems maziau. kai vyresni sedi prie kompu, tai 9okai sedi kabinete ir atsakineja is visokiu ten operaciniu sistemu... Beto jau buvau tau kazkada sakius. vat...Justuxe rašė:Abejoju music abejoju
Music pasveikink mane informatikos patekau i pirma grupe.gerai kad buvau desimta.
P.S-Kaip tau sekesi rugsejo pirmoji? Pas mus tai kai tau sakiau kad bus uniformos.Nu tai va visa mokykla buvo be uniformu tik musu klaseje keli nusipirko taip pat ir as , kas per velniava. tai Lebetnikaite sako -kokie jus geruciai kokie jus grazus su uniformom, kita karta kai pas mus atvaziuos sveciai paimsiu jus ir parodisiu kaip vaikai atrodo su unoformom sioj mokykloj. Tai kita diena visi atejo be uniformu.
P.S-Kaip tau sekesi rugsejo pirmoji? Pas mus tai kai tau sakiau kad bus uniformos.Nu tai va visa mokykla buvo be uniformu tik musu klaseje keli nusipirko taip pat ir as , kas per velniava. tai Lebetnikaite sako -kokie jus geruciai kokie jus grazus su uniformom, kita karta kai pas mus atvaziuos sveciai paimsiu jus ir parodisiu kaip vaikai atrodo su unoformom sioj mokykloj. Tai kita diena visi atejo be uniformu.
Paskutinį kartą redagavo Justuxe 2004 09 04 12:13, redaguota 1 kartą(us).

Sveika, justuxe.Sveikinu!man tai rugsejo pirma, tai kaip paprastai: fuxu prisistatymas mokyklos kieme, poto klase vare pas nenka, pasedejom klasej, ir tuo viskas baiges... tik kaiptais mokiniu su uniformom buvo maziau.
siaip as kiek nustebau, kad pas tave mazai kas buvo su uniformom, nes vaziuodama i mokykla, daug tokiu maciau, traukianciu i tavo sulia....
siaip as kiek nustebau, kad pas tave mazai kas buvo su uniformom, nes vaziuodama i mokykla, daug tokiu maciau, traukianciu i tavo sulia....
Ten kur tu matei Music galejo buti mano klasiokai arba mazesni. Zinai ta Giedre is C klases? Ji pradejo keikti ta uniforma (pvz. -man ant tos uniformos...neketinu jos nesioti!)
P.S-Siandien klaseje traukem burtus kas eis pas Siugzda (pas vokieciu mokytoja), nes norejo mus mokyti kita vokieciu mokytoja. Na, vienoi klaseje buvo 10 kitoj 11. Ka sau manai Music as istraukiau ta popereli ir as ejau pas Siugzda. At tu velnias!
P.S-Siandien klaseje traukem burtus kas eis pas Siugzda (pas vokieciu mokytoja), nes norejo mus mokyti kita vokieciu mokytoja. Na, vienoi klaseje buvo 10 kitoj 11. Ka sau manai Music as istraukiau ta popereli ir as ejau pas Siugzda. At tu velnias!