[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 22: include(./includes/bbcode.php): failed to open stream: No such file or directory [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 22: include(): Failed opening './includes/bbcode.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') Bijau... -Straipsniai.lt
Baime - normalus reishkinys musu gyvenime,juk visi kazko bijome.
Yra baimiu ygytu ir igimtu pvz.:bijoti eiti per gatve,nes gali partrenkti automobilis,dar stovedami ant namo stogo taip pat bijome nukristi.
Pavyzdziui ash bijau stomatologu,o tai yra jau ygyta baime.
As paniskia bijau biciu, sirsiu, kamaniu ir zemo aukscio. Jum gali psirodyt juokinga , bet tai tiesa. Auksto aukscio visai nebijau, man jis net patinka. Noreciau sokt su parasiutu- tai mano svajone. Bijau tokio aukscio tarkim kai sedi kam ant peciu, palipus kopeciom, mokykloje uzlipus ant bomo ar ligegreciu. Gal bijau prarast pusiausvyra ar ka.
bijau as kad gal neteks ce vienaj smakro pakaseet )
o sejip bijau as panikos, kai viskas aplink vyksta labai greit ir chaotiskai, man kazko labai nepatinka, toks labai labai levas jausmas...
Bijau bičių ir kitų geliančių vabzdžių . Kartą apsijuokiau prieš draugus, kai pamatęs musę pradėjau nešt kudašių (musę supainiojau su bite, mat labai stambi buvo).