Windows 2000
-
Administratorius
- profesionalas

Windows 2000
Taip naudoju dabar vel pastovei, panaudojau kelis menesius win xp, tai blin uzp... ji mane negaliu, vis blin po kiekvieno menknieko bando kreiptis y microsoft serva, aisku manes neatsiklausus, tai praktiskai is xp internetu naudotis negaliu, rei laiduka istraukus laikyt.
Brangios Merginos!!! Jeigu pas jus maza krutine, kreivos kojos ir nesimpatiskas veidas: KIRSKIT NAH MISKA - KERSYKIT GAMTAI!!!
Na tai labai paprastai galima atjungti kad nebesiustu error raportu microsoftui, netgi toje programoje Tweak yra galimybe isjungti error raportus.Zalias rašė:Taip naudoju dabar vel pastovei, panaudojau kelis menesius win xp, tai blin uzp... ji mane negaliu, vis blin po kiekvieno menknieko bando kreiptis y microsoft serva, aisku manes neatsiklausus, tai praktiskai is xp internetu naudotis negaliu, rei laiduka istraukus laikyt.
Tai, kad jis errorus siustu, vos paleidus kokia programa bando jungtis prie interneto, kadangi pas mane, tiek vin nelegalus, tiek kitos programos crackintos bijau, kad po to del to kokiu pasekmiu nebutu. Is xp internetu nesinaudoju.
Brangios Merginos!!! Jeigu pas jus maza krutine, kreivos kojos ir nesimpatiskas veidas: KIRSKIT NAH MISKA - KERSYKIT GAMTAI!!!
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių