Wolfenstein Staliningrad
Aciu gavau... Vakar prisedau gryzes po didelio gerimo islestuviu tai bral nesizaide visai.... Va siandien prisedau tai 3 misijas perejau sunkumas neispasakytas.
Tabar esu 4 misijoj prie vagonu ten mane pleskna ginklo normluas neturiu..... nu tureciau pasistumeti..... Cia sitoj vietoj buvai uzstriges....
Tabar esu 4 misijoj prie vagonu ten mane pleskna ginklo normluas neturiu..... nu tureciau pasistumeti..... Cia sitoj vietoj buvai uzstriges....
One world, one future.
Ne as strigau zymiai toliau, ten yra tokia upe vienoj pusej tu su sviskiais stovi, kitoj atvaziuoja du tankai ir dachuja priesu ten reik isaudyt visus, bet ne ce beda ten isaudau susprogdini tylta ir dar kazka padaryt reik tai niekaip ten neradau ko dar nori.
Brangios Merginos!!! Jeigu pas jus maza krutine, kreivos kojos ir nesimpatiskas veidas: KIRSKIT NAH MISKA - KERSYKIT GAMTAI!!!
Nu va primesk.... Dekit man medali... Praejau visa... yra 11 sunkiu misiju... Tu uzstrigai 10 ar 9 ten reikia tilta susprogdinti.. poto kai visus priesus issaudai... bet ten palyginus dar lengva va paskutine tai nereliai sunki.... pabandyk dar karta... Prieik prie tilto ledu... ir pamatysi parodis kad bomba reikia deti...
Nereli gronia.... tik trumpa...
Nereli gronia.... tik trumpa...
One world, one future.
Taip visus isaudau tilta susprogdinu, ir nuainu y isejimo vieta ir paraso kad tipo dar ne viska padarei, as ta vieta bandziau gal dvidesimt kartu niekaip visvien kazko nepadarau.
Brangios Merginos!!! Jeigu pas jus maza krutine, kreivos kojos ir nesimpatiskas veidas: KIRSKIT NAH MISKA - KERSYKIT GAMTAI!!!
Ten paspaudi N raide ir ismeta uzrasu knygute ir ten yra trys punktai kuriuos reik yvykdyt, isaudau kareivius uzsideda viena varnele, susprogdinu tilta uzsideda antra, o trecios niekaip. Ten kazkas susikruse neraso ka reik padaryt tik trys punktai yra.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių