Mergaitės, merginos, moterys.
- Fantasy
- profesionalas

Nu kaip panai pasisekeKicked_assman rašė:blyn isveze mano drauge y kaima tai dabar pradejau sapnuot ja...
jau 3 naktis ir 3 sapnai... atrodo lyg tycia erzintu ir noretu kad dar labiau jos laukciau, dar labiau ja branginciau...
jei ir sia nakty ja sapnuosiu tai ishvis jauciu bus shakes...
viena nakty sapnavau kosmara...
ji zuvo... atsikeliau tai isvis sh buvo...
verkiau, buvau apimtas shoko, panikos...
gerai kad yra mob telefonai tai susisiekiau su ja...
baisu kur gali mergos nuvest...
The only thing that men and women have in common, is that they both prefer the company of men. Oscar Wilde.
- Zebda
- rašytojas profesionalas

- Susisiekti:
Auginti ir aukleti vaikus ne vien tik moteru pareiga,SafyrA* rašė:![]()
![]()
tikrai
negalvokit kad moteru paskirtis vien tik augint vaikus ir tvarkyt kambarius ,plaut vyro kojnes ir t.t Taip shiais laikais nebera .
jei protinga moteris tai ji gali ir be vyro ishgyventiir buti nuo nepriklausoma ,aisq gali tureti drauga su kuruo linksmai leistu laika ,o vyrai tai iesko sau zmonos pagal savo mamas
- Mano mama taip ir taip daro !!! o tu nesugebi ir t.t.man taip vyras tikrai nenurodines jau geriau skirsiuos tada
ir vel busiu laisva
Kas liecia zmonos rinkimasi pagal tevus nebutinai taisykle ir toli grazu nuo tiesos,
Apie skirybas esant vaikui - ekoistiskas poziuris - pagalvok apie vaika!
- Nightcom
- Dust N' Bones
- Susisiekti:
AJ KA NORI TA IR DARO TIK KAD PER GALVA NEGAUTU XAZebda rašė:Auginti ir aukleti vaikus ne vien tik moteru pareiga,SafyrA* rašė:![]()
![]()
tikrai
negalvokit kad moteru paskirtis vien tik augint vaikus ir tvarkyt kambarius ,plaut vyro kojnes ir t.t Taip shiais laikais nebera .
jei protinga moteris tai ji gali ir be vyro ishgyventiir buti nuo nepriklausoma ,aisq gali tureti drauga su kuruo linksmai leistu laika ,o vyrai tai iesko sau zmonos pagal savo mamas
- Mano mama taip ir taip daro !!! o tu nesugebi ir t.t.man taip vyras tikrai nenurodines jau geriau skirsiuos tada
ir vel busiu laisva
Kas liecia zmonos rinkimasi pagal tevus nebutinai taisykle ir toli grazu nuo tiesos,
pagalvok apie vaika kad be skirybu visa jo vaikyste leva, visokie gincai ir t.tZebda rašė:Auginti ir aukleti vaikus ne vien tik moteru pareiga,
pac tamsiausias dalykas pasauly yra skyle tamsoje