Ar gamezone.lt yra geriausias žaidimų forumas?
kaip ir panasiai.................
......................................
bet kartais man visai patinka buti liudnai
tai wa.....................nezinau
......................................................................
.....................................................................
......................................
bet kartais man visai patinka buti liudnai
tai wa.....................nezinau
......................................................................
.....................................................................
TLaukitės visi į šalį - eina Safy* iš daržėlio
Reika ka nors apgalvojus pakeisti bet kazkaip retai kada pakeiti. Bet jau pas mane. o dienos visos skirtingos bet ir tokios pacios. Laikas eina o tu nieko gero nenuveikiai tiks stumi laika begi su laiku ir viskas atrodo kad tavo gyvenimas nieko vertas. kokia gi gyvenimo prasme . gyventi. o kas is to.
One world, one future.
- Fantasy
- profesionalas

Man safyra labai daznai iskelia sita klausima...kam stengtis gyventi geriau jei mes vistiek iseisim??? Na o as manau nors mes ir sveciai siam pasauky reikia stengtis si laika praleisti smagiai ir gerai kad veliau paskutines dienas nesigailetume kad kazko nepadareme.... 
The only thing that men and women have in common, is that they both prefer the company of men. Oscar Wilde.
Ash netikiu pamirtiniu gyvenimu
ir taip kam ishvis gyvent jei zinai kad reikes dirbti kad nebadautum, gimdyti vaikus, kad butu ka palikt kai numirsi, aisq pirma VYRO paieshka!
tai wa taip dar kiek daug brangaus laiko atima mokslai ir ta sushikta mokykla
geraiusisi butu buve kad butume BEZDZIONES ir nieko nemastytume tada butu viskas ok ir nebutu jokiu pergyvenimu ir pan. valgai sau bananus ir laimingas pasi pasi .....su Gorilapo to vaikuciai ....ir visi laimingi
ir taip tesiasi BEZDZIONIU gimine.
Ar dar neatsibodo skaityt??????????
tai geraiu papostinkit!!!!!!!!!
ir taip kam ishvis gyvent jei zinai kad reikes dirbti kad nebadautum, gimdyti vaikus, kad butu ka palikt kai numirsi, aisq pirma VYRO paieshka!
tai wa taip dar kiek daug brangaus laiko atima mokslai ir ta sushikta mokykla
geraiusisi butu buve kad butume BEZDZIONES ir nieko nemastytume tada butu viskas ok ir nebutu jokiu pergyvenimu ir pan. valgai sau bananus ir laimingas pasi pasi .....su Gorilapo to vaikuciai ....ir visi laimingi
ir taip tesiasi BEZDZIONIU gimine.
Ar dar neatsibodo skaityt??????????
tai geraiu papostinkit!!!!!!!!!
TLaukitės visi į šalį - eina Safy* iš daržėlio