Kas mes?
Kicked_assman>galvok su galva - ka tu manai, kad mieste gyvenantis zmogus yra "malonus"? Kaimietis nebutinai turi gerti. Manai mieste visi vaiksto blaivus?
Atsimerk. Ka jus vaikai sau galvojat, kad Lietuva visgi gali buti ne kaimas?
Tai gal palyginkit, kad ir su europos salim.
Kaip manot kiek Madride gyvena zmoniu? Nezinot - suzinokit. Suzinojot? Tai jums Lietuva visdar atrodo solidziai?
Gal sakot nevykes palyginimas?
Tada Berlynu.
As nesistengsiu lyginti Lietuvos su JA Valstijomis, nes tai butu visai beprasmiska.
O gal palyginkim Lietuva su Azijos salim?
Kaip jums Kinija? Ar bandet suskaiciuoti kiek ten gyvena zmoniu?
Tai pries kokia valstybe mes galim puikuotis? Gal nebent pries Vatikana (jei skaiciuosim plota). Sedim sude ir dar bandom gyventi pasikele.
Ar jums tai neatrodo absurdiska?
Man - atrodo.
Todel as cia tiek ir post'inu.
Kaip manot kiek Madride gyvena zmoniu? Nezinot - suzinokit. Suzinojot? Tai jums Lietuva visdar atrodo solidziai?
Tada Berlynu.
As nesistengsiu lyginti Lietuvos su JA Valstijomis, nes tai butu visai beprasmiska.
Tai pries kokia valstybe mes galim puikuotis? Gal nebent pries Vatikana (jei skaiciuosim plota). Sedim sude ir dar bandom gyventi pasikele.
Man - atrodo.
- Zebda
- rašytojas profesionalas

- Susisiekti:
Re: Kas mes ?
"Man nesvarbu" nebuna - esi kaimietis arba miestietis. "Man nesvarbu" negali gyventi.Nightcom rašė:Kas mes - miestieciai ar kaimieciai?
As miestietis nors noreciau labjau but kaimietis !
o tau neatrodo kad gyveni ne ten kur reikia? ir nelabai zinai kas yr patiriotizmas ir pns, nusivyleu tavim kad is savo salies juokies... ir seip nereik su niekuo lygint yra kaip yra, o man yra gerai, nesvarbu kad su pinigais problemu buna patinka man lietuviu butSquall rašė:Kicked_assman>galvok su galva - ka tu manai, kad mieste gyvenantis zmogus yra "malonus"? Kaimietis nebutinai turi gerti. Manai mieste visi vaiksto blaivus?Atsimerk. Ka jus vaikai sau galvojat, kad Lietuva visgi gali buti ne kaimas?
Tai gal palyginkit, kad ir su europos salim.
Tada Berlynu.
Man - atrodo.
pac tamsiausias dalykas pasauly yra skyle tamsoje
- SleepyHead

- SleepyHead