Mergaitės, merginos, moterys.

Žinai kokį nors linksmą pokštą, anekdotą ar dar ką nors? Pasidalink juo su visais!
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
Zebda
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas
Susisiekti:

Standartinė Zebda » 2004 07 16 08:15

Ka jus kalbat. Visa tai paprasciausias egoizmas. Protingi tevai prie vaiko nesibara taiviena, paklausk bet kurio vaiko ar jis nori tureti abu ar viena tis tevu. Geriau blogi tevai nei geri pateviai. Kai turesit savo vaikus ir pabaigsit pedagogikos mokslus galesim diskutuoti o dabar nesupykit kol kas tik sapaliones... pagalvok ta, pagalvok ana. :wink:

Vartotojo avataras
Nightcom
Dust N' Bones
Susisiekti:

Standartinė Nightcom » 2004 07 16 09:04

Zebda rašė:Ka jus kalbat. Visa tai paprasciausias egoizmas. Protingi tevai prie vaiko nesibara taiviena, paklausk bet kurio vaiko ar jis nori tureti abu ar viena tis tevu. Geriau blogi tevai nei geri pateviai. Kai turesit savo vaikus ir pabaigsit pedagogikos mokslus galesim diskutuoti o dabar nesupykit kol kas tik sapaliones... pagalvok ta, pagalvok ana. :wink:
Matosi ,kad vienisas vaikutis, nori isikalbet apie savo prasta vaikyste.
Paveikslėlis
Kurt Cobain rašė:"I'm so happy because today I found myfriends-they‘re in my head.“
Laikas | The Force | R.I.P.

Vartotojo avataras
Kovotojas
profesionalas
profesionalas
Susisiekti:

Standartinė Kovotojas » 2004 07 16 12:28

Zebda rašė:Ka jus kalbat. Visa tai paprasciausias egoizmas. Protingi tevai prie vaiko nesibara taiviena, paklausk bet kurio vaiko ar jis nori tureti abu ar viena tis tevu. Geriau blogi tevai nei geri pateviai. Kai turesit savo vaikus ir pabaigsit pedagogikos mokslus galesim diskutuoti o dabar nesupykit kol kas tik sapaliones... pagalvok ta, pagalvok ana. :wink:
trumpiau sakant zebda... tu galvoji kad del vaiku tevai turi susigadinti savo 18 gyvenimo metu? taigi ir issiskyrus galima tuos vaikus priziuret ir padaryt laimingais, o pateviai kartais gali but net geresni uz tevus
pac tamsiausias dalykas pasauly yra skyle tamsoje

Vartotojo avataras
Zebda
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas
Susisiekti:

Standartinė Zebda » 2004 07 16 13:26

Kovotojas rašė:
* zebda... tu galvoji kad del vaiku tevai turi susigadinti savo 18 gyvenimo metu? taigi ir issiskyrus galima tuos vaikus priziuret ir padaryt laimingais, o pateviai kartais gali but net geresni uz tevus
Egoisto poziuris. Paklausk vaiko kuris noretu tureti patevi vietoje tikro tevo. Aisku buna visaip, bet tavo pasakymas "kad del vaiku tevai turi susigadinti savo 18 gyvenimo metu" labai niekingas.

is mano puses DISKUSIJA BAIGTA siuo klausimu, nes nemanau, kad tu suprasi pats dar budamas vaiko\as. Tai sakydamas nenoriu taves izeisti. Jokiu budu. Sakau tik savo nuomone.

Vartotojo avataras
Fantasy
profesionalas
profesionalas

Standartinė Fantasy » 2004 07 16 14:26

mano nuomone sutinka su Kovotoju... pateviai tikrai gali buti geresni ir labiau MYLETI (o tai svarbus kriterijus) nei tikrieji tevai...
The only thing that men and women have in common, is that they both prefer the company of men. Oscar Wilde.

Vartotojo avataras
Nightcom
Dust N' Bones
Susisiekti:

Standartinė Nightcom » 2004 07 16 14:29

aj Zebda gerbiu tavo nuomone bet pats suprask kad ji gan nesamoninga ... jeigu vaikui gerai isikyrus ir taip tikrai buna ---tai kodel reikia priestaraut ...
Paveikslėlis
Kurt Cobain rašė:"I'm so happy because today I found myfriends-they‘re in my head.“

Vartotojo avataras
SaZ
Master Builder
Susisiekti:

Standartinė SaZ » 2004 07 16 21:08

mano nuomone yra tokia kad patevy ir pamote galima mylet tik tada jei kazkurio is tevu arba mamos niekada neturejai arba tas patevis arba pamote atsirado tada kai dar nieko nesupratai kas gyvenime vyksta (0-3 metai :) )
ai zebda man nelabai patiko vienas tavo pasakymas:
is mano puses DISKUSIJA BAIGTA siuo klausimu, nes nemanau, kad tu suprasi pats dar budamas vaiko\as. Tai sakydamas nenoriu taves izeisti. Jokiu budu. Sakau tik savo nuomone
taigi jeigu jau tu taip sakai tai negi nepagalvojai kad tarkim kas nors sako : eina pyp koks eina pyp kad tu toks..... bet cia tik mano nuomone.
ai whatever nekreipkit y viska ka parasiau po zodziu "ai zebda"... :)

Vartotojo avataras
Nightcom
Dust N' Bones
Susisiekti:

Standartinė Nightcom » 2004 07 16 21:11

Kicked_assman rašė:mano nuomone yra tokia kad patevy ir pamote galima mylet tik tada jei kazkurio is tevu arba mamos niekada neturejai arba tas patevis arba pamote atsirado tada kai dar nieko nesupratai kas gyvenime vyksta (0-3 metai :) )
ai zebda man nelabai patiko vienas tavo pasakymas:
is mano puses DISKUSIJA BAIGTA siuo klausimu, nes nemanau, kad tu suprasi pats dar budamas vaiko\as. Tai sakydamas nenoriu taves izeisti. Jokiu budu. Sakau tik savo nuomone
taigi jeigu jau tu taip sakai tai negi nepagalvojai kad tarkim kas nors sako : eina pyp koks eina pyp kad tu toks..... bet cia tik mano nuomone.
ai whatever nekreipkit y viska ka parasiau po zodziu "ai zebda"... :)
galiu pasakyt Filmu Zebda maziau reikia ziuret prisiziuri krikstatievio kelis kartus ir poto aiskina tema baigta ........... :wink: turbut vistiek ka rasau nekreipi demesio! :)
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
SaZ
Master Builder
Susisiekti:

Standartinė SaZ » 2004 07 16 21:14

man atrodo pries baigiant kalbet apie sia tema reiktu pasakyti kad visiem tevam kurie sh mala (na cia viska ka kalbejom ) reiktu labiau ziuret y vaika o ne y asmeninius poreikius ir tt...

Vartotojo avataras
Kovotojas
profesionalas
profesionalas
Susisiekti:

Standartinė Kovotojas » 2004 07 17 02:29

taip, nereikia seip visad gintis, sakyt "mano nuomone" "nenoriu nieko izeisti", ar pns... reik stenktis taip visad daryt o ne sakyt, o del tu tevu seip, kaip jum atrodo vedybos del vaiko? nu kai uzstato vaika, tai pagal jus atrodo tai labai saunu manyciau, del vaiko aukotis, bet kai ner seimoi meiles, koks tikslas kazka aukotis ar ka? tik susigadina gyvenimus ir tiek, ir tai nereiskia kad vaikas laimingas jei tevai amzinai reijasi

Vartotojo avataras
Nightcom
Dust N' Bones
Susisiekti:

Standartinė Nightcom » 2004 07 17 09:30

Kovotojas rašė:taip, nereikia seip visad gintis, sakyt "mano nuomone" "nenoriu nieko izeisti", ar pns... reik stenktis taip visad daryt o ne sakyt, o del tu tevu seip, kaip jum atrodo vedybos del vaiko? nu kai uzstato vaika, tai pagal jus atrodo tai labai saunu manyciau, del vaiko aukotis, bet kai ner seimoi meiles, koks tikslas kazka aukotis ar ka? tik susigadina gyvenimus ir tiek, ir tai nereiskia kad vaikas laimingas jei tevai amzinai reijasi
Tokiose atvejose buna kartais isimintis -kai ustatomas vaikas buna naujo susipazinimo su tevas budas geriau save pazint .( man atrodo nusisnekjau )
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Fantasy
profesionalas
profesionalas

Standartinė Fantasy » 2004 07 17 13:24

tokiu atveju jei jau prisidirbai privalai prisiimti atsakomybe... abortas tikrai neiseitis... taigi gyvybe reikia aukotis..jei tikrai nera meiles gal galima rasti kompromisa...pvz negyventi kartu tik abu tevai kuri laika islaikys vaika sakykim iki tol kol ras tikrosios meiles versmes (t.y. savo antrasias puses) nors cia irgi daug kas priklauso nuo zmoniu...
The only thing that men and women have in common, is that they both prefer the company of men. Oscar Wilde.

Vartotojo avataras
Squall
The Leader of SeeD
The Leader of SeeD
Susisiekti:

Standartinė Squall » 2004 08 15 15:20

Kadangi tema yra mergos, tai reiskia jos viso to kaltininkes?
As taip nemanau, todel geriau pasnekekome apie mergas ir viskas bus O.K.!
Aš būsiu čia...lauksiu tavęs...pažadu...
Uzsuk: http://www.ff8-gidas.5u.com

Vartotojo avataras
Kovotojas
profesionalas
profesionalas
Susisiekti:

Standartinė Kovotojas » 2004 08 15 15:48

jop, mergos kalciausios :)

Vartotojo avataras
SafyrA*
profesionalas