Medal of honor: allied assault
Ka reikia pries tai padaryti, kad ivesti kodus ir kad butu galima iskviesti konsole, zinau, kad reikia ivesti komanda, bet kaip ir kur ja ivesti?Gal kas zinot?
[~] sita mygtuka reikia paspaust jau po to padarymo kazkokio, tada si mygtuka paspaudi ir vedi kodus.O kai nepadares to dalyko tai kai paspaudi [~] konsole neatsidaro isvis.justuxe rašė:Man klasiokai sakydavo tik paspausk klavieturos migtuka [~] ir vesk kodus bet man nieko nesigaudavo. turbut man pamelavo. O kam tau kodai? Lengvas gi zaidimas?
Teisingai vyrai taip ir toliau
sukčius reikia dusinti šiaip jau. Tai va gal galit man patarti. Priėjau tą misiją, kur reikia nušvilptą vokiečių tanką saugiai pervaryt per tiltą. Kaip aš supratau, ten reikia žiūrėti pro žiūronus ir tipo per raciją pranešinėti bombonešių pilotams. Bet kiek aš bebandžiau, vis tiek tą tanką sušaudo. Rodos visus tankus sužiūriu, nei vieno nepraleidžiu, bet nespėja tie lėktuvai jo apsaugot ir vsio. Ką po galais aš darau ne taip. Gal aš per trumpai į juos žiūriu. Ar ten po galais reikia tiesiog išsižiojus vėpsoti į tuos priešų tankus, ar pakanka tik žvilgtelt. Bo jau blyn sunervino, dar suknisti kareivos lipa pas mane ir šaudo sūkos. Tai gal kol nuo jų apsiginu, kokį tanką pražiopsau - nežinau.
Trecdali gyvenimo zmogus praleidzia lovoje likusius su trecdalius jis bando i ta lova ka nors isitempti
Man uztekdavo tik zvilkteleti ir budavo bum . Nezinau ka darai blogi - bandyk toliai KyborgeKyborgas rašė:Teisingai vyrai taip ir toliausukčius reikia dusinti šiaip jau. Tai va gal galit man patarti. Priėjau tą misiją, kur reikia nušvilptą vokiečių tanką saugiai pervaryt per tiltą. Kaip aš supratau, ten reikia žiūrėti pro žiūronus ir tipo per raciją pranešinėti bombonešių pilotams. Bet kiek aš bebandžiau, vis tiek tą tanką sušaudo. Rodos visus tankus sužiūriu, nei vieno nepraleidžiu, bet nespėja tie lėktuvai jo apsaugot ir vsio. Ką po galais aš darau ne taip. Gal aš per trumpai į juos žiūriu. Ar ten po galais reikia tiesiog išsižiojus vėpsoti į tuos priešų tankus, ar pakanka tik žvilgtelt. Bo jau blyn sunervino, dar suknisti kareivos lipa pas mane ir šaudo sūkos. Tai gal kol nuo jų apsiginu, kokį tanką pražiopsau - nežinau.
Schliess die Augen sanft, mein Kind
und bleib in meinen Armen
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Diary of Dreams - Nekrolog 43
und bleib in meinen Armen
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Diary of Dreams - Nekrolog 43
- Trolis gumis
- Crowbar Master
o ka galvoji kad mergos negali geimint?vilks rašė:pana geimere,ziuriu cia tokia ne viena~Justuxe~ rašė:Man klasiokai sakydavo tik paspausk klavieturos migtuka [~] ir vesk kodus bet man nieko nesigaudavo. turbut man pamelavo. O kam tau kodai? Lengvas gi zaidimas?![]()
![]()
O tai kiek tau metu?
losia ir dar kaip
ir ne tik simsus o ir normalesnius grajus
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių