Apibudink ta kuris virs taves
Cia yra toks neblogas zaidimukas turi apibudinti ta zmogu kuris virs taves yra parases posta taip koks jis, kur labiausiai dalyvauja, kur maziausiai reiskiasi, to asmens pliusus ir minusus, tinka parasyti ir varda ir metai ir miestas. Jei zmogus pasireiskes nepirma syk vistiek reik apibudinti ji pagal save.
Pradedam.
Pradedam.
Jei jau turiu pradeti, tai visu 1-a pagirsiu sio zaidimuko pradininka 
Zaidimas bus tikrai neblogas jei jame dalyvaus daug zmoniu.
Na, o Oktanas - molodec. Dar nespejau apie ji susidaryt konkrecios nuomones, bet mano akyse jis ne karto nepasisiukslino. Siame Forume jis nera labai aktyvus. Daugiausiai dalyvauja Bendro forumo (dabar jau ir forumo "Apie viska" diskusijose, bet retkarciais dar apsilanko ir kitose skiltyse. (Ta pati beabejo galima pasakyti apie kiekviena sio forumo nari
) Bet daugiau siuo metu komentaru neturiu.
Zaidimas bus tikrai neblogas jei jame dalyvaus daug zmoniu.
Na, o Oktanas - molodec. Dar nespejau apie ji susidaryt konkrecios nuomones, bet mano akyse jis ne karto nepasisiukslino. Siame Forume jis nera labai aktyvus. Daugiausiai dalyvauja Bendro forumo (dabar jau ir forumo "Apie viska" diskusijose, bet retkarciais dar apsilanko ir kitose skiltyse. (Ta pati beabejo galima pasakyti apie kiekviena sio forumo nari
Kiked_asmen niekada nenusisneka daug domisi viskuo yra protingas bent taip sprendziu is postu gal jam kas sufleruoja bat tai neesme, turi didele kantrybe daznai reiskiasi rpg temomis kur nesireiskia nepastebejau.
Dabar kas rasys posta butina mane vel apibudinti ir kitiems tas pats galioja pagal save.
Dabar kas rasys posta butina mane vel apibudinti ir kitiems tas pats galioja pagal save.