[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 22: include(./includes/bbcode.php): failed to open stream: No such file or directory [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 22: include(): Failed opening './includes/bbcode.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') Megstamiausia muzika -Straipsniai.lt
reikejo patiryneti sy foruma atidziau
yejus y pagrindiny puslapy varyk y pacia apacia ir rasi skilty muzika
ka jau padarysi nelabai patogu bet visgi kampelis muzikai...
siaip tai as cia dar naujoke ir neviska istyrinejau, va........o muzika klausausi labai ivairia, bet visgi labiau patinka ta, kuria groja per europian hit radio, o ne pvz kepuves smugis i kakta...
pacia pacia yvairiausia
nuo lietuviskos punk-rocko grupes lmp ar kokia ten iki
red snapper (speju ir sis nieko nesako )
ligi net nzn ko
jei kazoj ar emulej susirast red snapper gabalu tai zinosit kurie man patinka. gabalas tai jega yra : get some sleep tiger.
o, justuxe........gaila, kad pranesimo anksciau neperskaiciau. ........bet vistiek nebuciau galejus eit....gi snd ejau i drauges gimsa.........
nors siaip galiu pasakyt, kad tas gimsas buvo sumautas......ai, bet tiek to.......islikime geros nuotaikos ir toliau sypsokimes
worbekt rašė:apie toki tai neteko girdet bet mano nuomone muzika man patinka sunki ir uzvedanti nemegstu paprastu pop muziku
visiskai sutinku, pop nuzika man ir nelabai patinka, o tokios uzdegancios (dazniausiai hiphop, rock ar r&b) . dabar labai klausausi Black eyed peas - let's get it started ir Lil john & eastside boyz - get low (jei tokia daina girdejot).....
Paskutinį kartą redagavo Miegale 2004 09 06 20:58, redaguota 1 kartą(us).