sveikata tai : nervai, jegos...
Jūsų svajonės
mano swajone tureti didele chata pinigu chatoj butu didelis baseinas jame plaukiotu grazios mergos tureciau 5 sunis tureciau mersedesus 5 viena malunsparni versciausi kazini bizniu kaip minejau tureciau daug pinigu tai 1 milijona duociau lietuvos vaiku namams na namuose tureciau ziauriai galinga kompa ant runescape buciau membersas gyvenciau egzotiskuose krastouse kur yra pelmes ir visada sviecia saule tureciau 10 mergu kurios vaiksiotu prie baseino ir su manim vaiksiotu tureciau 50 apsauginiu ir ttt. trumpiau sakant tingiu pasakot

Gal labai keistai nuskambes, bet mano svajone yra: tureti svajone - ta prasme gyvenimo tiksla kurio galeciau siekti.
Prisimenu per kazkoki filma(berods scary movie 3) pasake "I have a dream - to have a dream" Is pradziu si fraze man pasirode juokinga, bet dabar...
Prisimenu per kazkoki filma(berods scary movie 3) pasake "I have a dream - to have a dream" Is pradziu si fraze man pasirode juokinga, bet dabar...
“The Lord of Murder shall perish, but in his doom he shall spawn a score of mortal progeny.
Chaos shall be sown from their passage…”
- So sayeth the wise Alaundo
Chaos shall be sown from their passage…”
- So sayeth the wise Alaundo