Užsienio kalbos
dar labai gerai nemoku anglu tai vienuoliktoj klasei paimsiu anglu.jeigu mano zaidimas butu angliskas ir rasytu misijas angliskai (GTA3 pas mane angliskas) man visada kai ko nesuprantu reikia eiti i alkona ir issiversti.Vat kas mane nervina, todel renkuosi rusu (ir rusu kaikuriu zodziu dar nemoku tai prasau tevu kad isverstu ka tam zaidime pasake ar parasyta)Bet pakankamai zinau rusu.

greiciau ledi, bet mus shulioj spaude labai kalbas, plius dar kai humanitare buvau, tai kalbos pagrindinis dalykas buvoDark/Mc rašė:The lord of mokslas![]()

No smint - no kiss, no kiss - no sex, no sex - no baby, no baby - no problem. So no smint - no problem 

tai aisku kad anglu lengviauJustuxe rašė:As norejau imti anglu ketvirtoje klaseje tevai neleido ir uzrase i vokieciu.Todel kad mano tevai mokesi vokieciu ir kad vokieciu yra lengviau.Abejoju anglu man atrodo lengviau...
tevams atrode kad vok lengviau nes jie anglu nemoka ir butu negaleja tau padeti mokytis
nu jo, ten su kalbu pasirinkimu tai atsimenu problemos buvo... nzn ar ten musu mokytoja buvo pyp ar mok. vadovybe (cia visai tiketina, nes i musu sulia vokieciai daznai atvaziuodavo), bet jei atmintis neslubuoja, tai musu klase kazkodel labai norejo padalinti i dvi vokieciu ir anglu grupes. pirma diena kai mokiniai atnese tevu prasymus uzsienio k., dauguma buvo anglu kalbai(tiksliau vok. k. buvo vos keli). mokytoja pamacius liepe silpnesniems mokiniams pasirinkti vokieciu. kita diena tevu prasymai jau buvo del vok. k.Justuxe rašė:tai as jiem po keliu metu pasiskundziau, tai sako imk anglu.As sakau kad jau nebegalima!