Kokiais pazymiais mokotes?
O pas mane geriausiai - esu pasirinkes anglu A lygi . Tipo ateinu i klase ir mokitoja klausia vieno snukio - tell something about your sommer . Tas snukis net nesuprato ka sakyt . Mokytoja apreke , apreke ir paklause to pacio kito mokinio - tas me sommer be super . Ant to irgi isdejo - pasirinko tipo a lygi bet nieko nemoka . Ir taip per visa klase . Paskui priejo prie manes ir liudnu balsu paklause kas vyko vasara - ir pradejau pusvalandy pasakot . mokitoja net nesitikejo kad kasnors dar moka sneket . Karocia visi A lygi pasirinke ir nieko nemoka - debilai paskutinei . Bet vistiek ant manes deda kad kazka moku . Tokie dalykai uzknisa

Schliess die Augen sanft, mein Kind
und bleib in meinen Armen
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Diary of Dreams - Nekrolog 43
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
tai kaikurie gal tiesiog tingi, o kiti gal nenori su lietuviais sneket angliskai, visokiu kvailu priezasciu buna, ir tai ispudziai gana klaidingi buna, seip as kartais ir moku nemaai, bet niekad nepersistengiu nebunu aktyvus ir t.t, siektiek erzina i kiekviena klausima atsakinet, tegu kiti sneka, darau ka nors kai noriu ir idomu buna ar labai reikia, o ne parodyt kiek as moku
pac tamsiausias dalykas pasauly yra skyle tamsoje
Ne nu nzn kas jis toks, nemoke jis manes, tai ir nzn...Justuxe rašė:Prisimink Music toks zylas storas tikras fasistas. kai jis kadanors nustemba sako o pa pa. Kvailas senis, jam liko vieneri metai mokytis mokykloi iseis i pencijaNejau neprisimeni?
Beje tavo fizikos mok. dar ta pati dirz... kazkokia? ar jau nauja?
nU KOVOTOJAU IR KICKED - TIE MANO KLASIOKAI NEAPSIMETINEJA O IS RIMTU YRA DEBILAI - is sules vos neismete uz blogus pazimius . Pasiliko vien del to kad gilei panere 
Schliess die Augen sanft, mein Kind
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
pradinese klasese mokemes pradinuku korpuse. be savo pagrindines mokytojos kitu mes beveik nematem... veliau pazinojau tik tuos mokytojus, kurie mus moke arba kurie buvo labai jau idomios personos ir visiems gerai zinomi. va
o dabar kai as mokausi kitoj mokykloj tai man senos sulios mokytojai absoliuciai neidomus,as juos jau baigiu uzmirst ir t.t................jei dar kas neaisku sia tema tai prasom man parasyt asmenini pranesima.
situ tai turbut niekad nepamirsiu:Justuxe rašė:Ooooooo nepyk, nes neteksiu geriausios drauges.Bet tu mokeisi iki astuntos klases mano mokykloje tai...Klynaviciu dar prisimeni, Lebetnika, o gal Lukosevicienia pamirsai
![]()
O gal Gurskienia, Gedmanta.Ka? Na, pasakyk ka sie mokytojai desto, tada bus viskas ciki.
klynas- pavaduotojas, o desto turbut fizini ir matke
lebednika ir zinai kad pavaduotoja, bet ka desto, tai nzn
lukosevicienes tai pamirst negaliu, gi musu mylima istorike
gurskiene matkes mok., (beje, ji jau isejo i pencija?)
gedmantas muzikantas
... nu va lyg ir i visus klausimus atsakiau...